TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bornova’da yaz-kış yüzme kursu

Bornova Belediyesi’nin yoğun ilgi gören Kış Dönemi yüzme kurslarına kayıtlar devam ediyor. Işıkkent Spor Tesisleri içerisindeki yarı olimpik havuzlarda, engelliler de özel bir program çerçevesinde eğitim alıyor

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2014 07:56
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bornova’da yaz-kış yüzme kursu

Bornova Belediyesi’nin Işıkkent Spor Tesisleri'ndeki yarı olimpik havuzlarda 25 Ekim'de başlayan yüzme kursları yoğun ilgi görüyor. Profesyonel antrenörler tarafından verilen eğitimlerle birlikte kayıtlar da devam ediyor. Kursa katılmak isteyenlerin 2 adet fotoğraf, kimlik fotokopisi ve fizyolojik raporla Işıkkent Spor Tesisleri'ne başvuru yapması gerekiyor. Yetişkinler için ayrıca dermatolojik rapor da isteniyor.  6-15 yaş arası küçükler için hem hafta sonu, hem de hafta içi olan kurslar, yetişkinlere sadece hafta içerisinde veriliyor. Kursiyerler bir aylık periyotta haftada iki gün olmak üzere 8 saat eğitim alıyor. Havuzlarda cankurtaran da bulunuyor.  Kursa katılan çocuklar ücretsiz servislerle tesislere götürüp getiriliyor.

Engelliler de özel bir program çerçevesinde Bornova Belediyesi'nin yüzme kurslarına katılabiliyor. Bu olanaktan yararlanmak isteyen engelli vatandaşların engelli raporları ile Bornova Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü'ne başvurmaları gerekiyor.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, rutin işlerin, fiziki yatırımların yanında eğitim, kültür, sanat ve spor alanlarında da Bornovalıların yanında olduklarını belirterek, "Bu anlamda yüzme kurslarımız büyük ilgi görüyor. Yarı olimpik havuzlarında verdiğimiz yüzme eğitimi kışın da devam ediyor" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.