TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gökçe’nin hedefi  büyük

İzmirli zabıta Kick Boksta Türkiye Şampiyonluğunu hedefliyor. Geçen yıl kick boksta Ege bölge şampiyonu olan Gökçe, spora 14 yaşında boks yaparak başladığını ve 16 yaşına geldiğinde ise Kick Boks ve Muay Thai branşlarına geçerek o günden buyana da bunun bir tutku haline geldiğini ifade etti

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2014 07:25
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Gökçe’nin hedefi  büyük

HAMZA GÜL - Bir yandan İzmir’in daha yaşanılabilir bir şehir olması için kent kurallarına uyulması ve kentlinin sağlığı ve huzuru için zabıta olarak çalıştığını dile getiren Gökçe diğer yandan; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını servim” anlayışını ilke edinerek spora dört elle sarıldığını kaydetti. Zabıta mesleğinin zorluklarına değinen Gökçe, “İnsanlar kent düzeni için konulmuş kurallara uymak istemiyorlar ve çoğu zaman görev sırasında hakarete ve şiddete maruz kalıyoruz. Bu anlamda düşünüldüğünde; yaptığım spor, mesleğimde de kendimi koruma açısından gerekebiliyor” dedi.

2012 yılında Muay Thai branşında Akdeniz Bölge şampiyonu ve Türkiye 3üncüsü olan Gökçe, 22 – 23 Kasım 2014 tarihlerinde İstanbul Pendik’te gerçekleştirilecek olan Savate (Fransız Boksu) Türkiye Şampiyonası’nda 70 kiloda İzmir’i temsil edeceğini anlatarak, bu şampiyonanın 2015 Kick Boks Türkiye Şampiyonluğuna uzanacak yolda bir hazırlık olacağını aktardı.

Kick boks İzmir İl hakemliği, Muay Thai Ege Bölge hakemliği ve karışık dövüş sanatlarında Milli Takım antrenörlüğü de yapan Gökçe “Önümüzdeki yıl hedefim; Türkiye şampiyonasına hazırlanıp, 2015 yılında Kick Boksta İzmir ilini temsil ederek şampiyon olmak ve uluslararası ringlerde kazacağım madalyalarla Türkiye’mizin bayrağını dalgalandırmaktır” şeklinde konuştu.

DURMUŞ GÖKÇE KİMDİR?

1985 Adana doğumlu. 14 yaşında spora başladı. 16 yaşından beri Kick Boks ve Muay Thai Branşlarıyla uğraşıyor. İlk başarısı Türkiye liseler arası bölge şampiyonluğu(birçok defa) ve Türkiye 3üncülüğü. Muay Thai’de 2009’da Akdeniz Bölge 2incisi, 2012’de bölge şampiyonu ve Türkiye 3üncüsü. 2011 Avrupa şampiyonası Milli takım antrenörü. 2013 Kick Boks İzmir Şampiyonu. Aynı zamanda Kick Boks İzmir İl Hakemi ve Muay Thai Boks Ege Bölge Hakemidir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.