TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmirli fotoğrafçılar teknolojiyi takip ediyor

İzmir Fotoğrafçılar Odası ile birlikte İzmirgaz’ın üçüncüsünü düzenlediği fotoğraf yarışması ödül töreni gerçekleşerek, aynı zamanda İzmir Fotoğrafçılar Odası’nın dördüncüsünü düzenlediği mini fuar açıldı

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2014 06:58
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İzmirli fotoğrafçılar teknolojiyi takip ediyor

KEMAL KILIÇ - İzmir Fotoğrafçılar Odası’nın düzenlediği dördüncüsünü düzenlediği mini fuar açılarak, İzmir Fotoğrafçılar Odası ile birlikte İzmirgaz’ın üçüncüsünü düzenlediği fotoğraf yarışması ödül töreni Fuar Göl Gazinosu’nda gerçekleşti. Fuar’a 40’a yakın firma katıldı. İzmir dışında İstanbul, Ankara, Denizli, Bursa, Uşak gibi iller de katılım gösterdi.

SEZONA GİRMENİN KEYFİNİ YAŞIYORUZ

İzmir Fotoğrafçılar Odası Başkanı Murat Yavuz, bu etkinliği geleneksel olarak her yıl düzenlediklerini vurgulayarak, “Bu yıl bir farklılık yaptık. Her sene mini fuar düzenleyip aynı zamanda gecesinde eğlence düzenliyorduk. Bu sene Soma’daki yaşanan vahim olaydan dolayı erteledik. Düzenlediğimiz fuarlar 2 günlük oluyor. Şu anda 30 tane firma var. Daha büyük bir yere geçtiğimizde katılan firma sayıları da artacağını düşünüyorum. Diğer illerden de katılım olması bizi çok mutlu etti. İlgi alakadan memnun kaldık. Türkiye’de mücadelesini verdiğimiz foto kabinler var. Emniyet birimlerinde, nüfus dairelinde, pasaport dairelerinde bulunan foto kabinlerle ilgili sıkıntımız çok. Foto kabinlerle ilgili yaklaşık 4 yıldır bu mücadele devam ediyor. Türkiye genelinde tüm fotoğraf oda başkanları da bu mücadele içindedir. Bu konu hakkında ciddi çalışmalar sürdürüyoruz. Türkiye genelinde tüm emniyet birimlerin içersinde tek bir firmanın bu işi yapması Türkiye genelindeki fotoğrafçıları üzmektedir. Ama yinede sezona girmenin keyfini yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

TEKNOLOJİNİN GELİŞİMİNİ GÖRDÜK

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Mutlu ise, bu işe gönül veren herkese teşekkür ettiğini belirterek, “İzmir Esnaf Odaları Birliği, İzmir Fotoğrafçılar Odası ve İzmirgaz ile düzenlenen bu etkinlikte İzmirgaz bizden desteğini esirgemedi. İzmirgaz kentimize doğalgaz nedeni ile geldiği günden itibaren esnaf teşkilatı ile iyi ilişkiler içerisindedir. İzmir Fotoğrafçılar Odası kendi üyelerine teknolojik, bilgi, malzemeni değişimini aktarabilmek için mini fuar düzenlemektedir. Her yıl düzenlediğimiz mini fuarların ardından dayanışma yemeği de yapardık. Ancak Soma’da kaybettiğimiz madenci arkadaşlarımızın acısı ve üzüntümüz nedeni ile eğlence kısmını programımızdan kaldırdık. Bu etkinlikte yaklaşık 40’a yakın firma var. Bu sektördeki malzemelerin değişikliğini, teknolojideki ilerlemeyi, makinelerdeki gelişimi gördük. Resim yarışmasına katılan arkadaşlarıma ve jüriye teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

TÜRKİYE GENELİNDE İZLENİYORUZ

İzmirgaz Genel Müdürü Burçin Yandımata da, sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya çalıştıklarını belirterek, “Bu sene yapılan bu yarışmada İzmir’in dışında diğer illerin de katılması bizi çok memnun etti. Bu yarışma artık Türkiye genelinde izlenmeye başladı. Biz bundan çok memnunuz. Yarışmaya katılanlara çok teşekkür ediyorum” dedi.

1’lik ödülü: Melih Bakır

2’lik ödülü: Müge Yorgancıoğlu

3’lük ödülü: Türkan Ülker

Mansiyon Ödülü: Hakan Kuyumcu

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.