TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuklara eğitim desteği

Foça Belediyesi, uzun bir eğitim öğretim yılından sonra tatile girecek olmanın mutluluğunu yaşayan Yeniköy’lü öğrencilere eğitim malzemeleri hediye etti. Köy çocuklarının sosyalleşmesi ve eğitimde ilerlemesi amacıyla verilen destek kapsamında bir kütüphane de oluşturuldu. Defter, kalem, silgi, kalemtıraş, sulu boya, kuru boya, pastel boya, oyun hamuru vb. kırtasiye malzemeleri hediye edildi

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2015 07:15
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Çocuklara eğitim desteği

Foça Belediyesi, uzun bir eğitim öğretim yılından sonra tatile girecek olmanın mutluluğunu yaşayan Yeniköy’lü öğrencilere eğitim malzemeleri hediye etti. Köy çocuklarının sosyalleşmesi ve eğitimde ilerlemesi amacıyla verilen destek kapsamında bir kütüphane de oluşturuldu. Defter, kalem, silgi, kalemtıraş, sulu boya, kuru boya, pastel boya, oyun hamuru vb. kırtasiye malzemeleri hediye edildi.

Okul seviyesi ve yaş gruplarına göre ayrılan çocuklar, kelime oyunu (scrabble) ve satranç da oynuyor. 3-7 yaş aralığındaki 6 çocuk, ilköğretim seviyesindeki 12 öğrenci ve lise seviyesindeki 8 öğrenci, faydalı ve kaliteli zaman geçiriyor.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ; “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Bu düşünce doğrultusunda eğitim alanındaki desteklerimiz devam edecek. Onların, okullarından arta kalan zamanlarını, mutlu, verimli ve güzel bir şekilde geçirmeleri, kendilerini yenilemeleri ve geliştirmeleri bizi çok mutlu edecek” dedi. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.