TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mahşeri kalabalık

Türkiye'de modern doğaçlama tiyatronun öncüsü olan Mahşer-i Cümbüş Konak Belediyesi’nin davetlisi olarak geldiği İzmir’de tiyatroseverlerle buluştu

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2014 08:04
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Mahşeri kalabalık

Seyirci ile oyuncu arasındaki ilişkiyi alışılmışın dışında bir biçimde ele alan eğlenceli ekip, kendilerini izlemeye gelen İzmirlileri kahkahaya boğdu.

REKOR KIRDI

Konak Belediyesi Güzelyalı Kültür Merkezi’nde sahne alan Mahşer-i Cümbüş kırılması zor bir izleyici rekoruna da imza attı. Konak Belediyesi’nin halka hizmet anlayışı çerçevesinde ücretsiz oynanan oyuna İzmirli tiyatroseverler akın etti. Gösterinin yapılacağı salon tıklım tıklım dolarken, oturacak yer bulamayan konuklar için fuaye alanın yanı sıra kültür merkezinin hemen yanındaki Güzelyalı Fuat Göztepe Parkı’na da barkovizyon kuruldu. Aşırı ilgi nedeniyle salona giremeyenler, gösteriyi kurulan dev ekranlardan izledi.

KAHKAHALAR YANKILANDI

Belli bir konuya bağlı kalmadan, izleyicilerin seçtiği temalar üzerine doğaçlama kurgulanan gösteride oyuncuların başarılı performansları izleyicileri kahkahalara boğdu. Hınca hınç dolu salonun yanı sıra kurulan dev ekranlardan oyunu izleyen tiyatroseverler, bir saat boyunca eğlence dolu anlar yaşadı. Oyundan çok mutlu ayrılan 7’den 70’e tiyatroseverler, gösteri sonunda oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

İZMİRLİLER AKIN ETTİ

Oyunculardan Ayhan Taş, İzmir’de olmaktan duydukları mutluluğu dile getirerek, izleyicilerden beklemedikleri kadar yoğun bir ilgi gördüklerini söyledi. Gösteriyi izlemeye gelen seyircilerin salona sığmayarak parka taşmasının kendilerine sunulan en güzel hediye olduğunu belirten Taş, “Çok coşkulu bir kalabalık vardı. İzmir’e gelmekten her zaman mutlu oluyoruz. Konak Belediyesi’ni de kutlarız, çalışmalarının devamını dileriz. Kendilerini yürekten destekliyoruz” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.