TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Valilikten itiraf gibi açıklama

Ankara'nın Ayaş ilçesi çıkışında trafik polisiyle tartışan ve ardından eli kelepçelenince kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren eski haber kameramanı Yılmaz Koçyılmaz’ın olayı ile ilgili olarak soruşturma başlatıldığı bildirildi

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2015 08:08
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Valilikten itiraf gibi açıklama

SAMİ GÖKÇE/ANKARA

Ankara Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “Ekip otosuna bindirildikten kısa bir süre sonra fenalaşan Yılmaz Koçyılmaz’ın kelepçesi çıkarılarak, o sırada olay yerinden geçmekte olan ambulansa nakledilmiş ve sağlık görevlileri tarafından müdahale edilmesine rağmen kurtarılamayarak vefat etmiştir. Cumhuriyet Savcısı nezaretinde yapılan ilk incelemede darp ve cebir izine rastlanmadığı belirtilmektedir. Konu ile ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı” denildi.

“KOÇYILMAZ ARAÇTA FENALAŞTI”

Açıklama şöyle: “10.02.015 günü saat 15.00 sıralarında, kar yağışı ve kayan araçlar nedeniyle Ayaş-Ankara karayolu trafiğe kapanmış, trafikte bekletilen konvoyda bulunan Yılmaz Koçyılmaz aracından inerek yola devam etmek istemiş ve görevli polislerle tartışmaya başlamıştır, şahsın yola devam etmek için ısrarcı olması ve tartışmaya devam etmesi üzerine, şahıs, muhafaza altına alınarak ekip aracına bindirilmiştir. Ekip otosuna bindirildikten kısa bir süre sonra fenalaşan Yılmaz Koçyılmaz’ın kelepçesi çıkarılarak, o sırada olay yerinden geçmekte olan ambulansa nakledilmiş ve sağlık görevlileri tarafından müdahale edilmesine rağmen kurtarılamayarak vefat etmiştir. Cumhuriyet Savcısı nezaretinde yapılan ilk incelemede darp ve cebir izine rastlanmadığı belirtilmektedir. Konu ile ilgili adlî ve idari soruşturma başlatılmış olup, merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur.”

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.