TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Davutoğlu vatandaşların taleplerini dinledi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, cuma namazını Hacı Bayram-ı Veli Camii'nde kılmasının ardından vatandaşlarla sohbet ederek, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2015 08:15
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Davutoğlu vatandaşların taleplerini dinledi

Başbakan Ahmet Davutoğlu geçtiğimiz gün, Hacı Bayram-ı Veli Camii'nde cuma namazını kılmasının ardından esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Alkışlarla karşılanan Başbakan Davutoğlu, “Cumanız mübarek olsun” diyerek vatandaşları selamladı. Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Davutoğlu, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşların Davutoğlu'na ulaşmak istemesi yoğun izdihama sebep oldu. Ankara Palas'a kadar yürüyerek vatandaşlarla sohbet eden Davutoğlu, bir simitçiden simit alarak vatandaşlara simit dağıttı. Başbakan Davutoğlu'na Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de eşlik etti.

Eski Meclis binasını öğretmenleriyle birlikte ziyarete gelen çocuklarla sohbet eden ve hatıra fotoğrafı çektiren Davutoğlu, “Annenize babanıza selam edeceksiniz değil mi? Ne diyeceksiniz? Ahmet amcadan selam var diyeceksiniz. Buradan epey başbakan çıkar. Dünyayı değiştireceksiniz, inşallah. Hadi bakalım, iyi dersler” diyerek çocuklardan ailelerine selam göndermesi konusunda söz istedi. Çocukların ismini soran Davutoğlu, “Okulunuzu seviyor musun?” sorusuna 'Evet' cevabını aldı. Davutoğlu, çocukların öğretmeni ile de sohbet etti.

Ankara Palas'ta Suriye Ulusal Koalisyonu ve Geçici Hükümeti ile bir araya gelmeden önce bir vatandaşın sağlık problemini dinleyen Davutoğlu, gereğinin yapılması konusunda talimatta bulundu. Sağlık sorunları olduğunu belirten vatandaş, “Başbakanı görmek istiyordum. Bugün Allah'ın yüzü suyu hürmetine gördüm. 'Kaza geçirdim, yardımcı olur musunuz?' dedim. Sağlığını istedim. Başka bir şey istemedim” açıklamasında bulundu.

Cuma namazı sonrası makam aracına binmeyen Başbakan Davutoğlu, Ankara Palas'a kadar yürüdü. (İHA/ANKARA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.