TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karşıyaka’dan sağlık hizmeti

Karşıyaka Belediyesi’nin yaşlılara yönelik hayata geçirdiği Evde Sağlık Destek Merkezi, Karşıyaka Belediyesi Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar tarafından hizmete açıldı

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2015 08:24
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Karşıyaka’dan sağlık hizmeti

ONURHAN ALPAGUT

Karşıyaka Belediyesi’nin yaşlılara yönelik Evde Sağlık Destek Merkezi’ni (ESDEM) hizmete girdi.  Törende Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için saygı duruşu gerçekleşti ve İstiklal Marşı okundu. Belediye bandosunun da hazır bulunduğu açılış töreni İzmir Dedebaşı Mahallesi’nde gerçekleşti. Törende vatandaşların yanı sıra Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, meclis üyeleri ve muhtarlar da hazır bulundu. Açılış töreni öncesi bir konuşma gerçekleştiren Dedebaşı Mahalle Muhtarı Şuayip Dedebaş, “Evde Sağlık Destek Merkezi’nin açılışını yapmak için burada bulunuyoruz. Katılanlara teşekkür ederim. Hüseyin Mutlu Akpınar başkanımızın önemli projelerinden biri de evde sağlık merkezi kurulmasıydı. Onu bu projesinden dolayı kutluyorum. Ayrıca böyle bir merkezin benim mahallemde bulunmasından dolayı mahallelim ve ben onur, gurur duymaktayım. Bu merkezin mahallemize, semtimize, Karşıyaka’mıza hayırlı olmasını dilerim” şeklinde konuştu.

SAĞLIK GETİRSİN

ESDEM açılışında kürsüye çıkan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Hepimize hayırlı olsun” diyerek sözlerine başladı. Akpınar, “Emekli ve yaşlı insanlarımız gerek bu merkeze gelerek hizmet alacak, gerekse buraya kayıt olan yaşlılarımız evlerinde, bakım hizmetinden faydalanabilecek. Biz herkes için varız. Biz toplumun özellikle hizmet alamıyorum diyen kesiminin yanındayız. Bizler yoksulun yanında, ihtiyaç sahibinin yanında varız. Sosyal belediyeciliği bu süre içerisinde harfi harfine uygulayacağız. Özellikle nüfusumuzun yüzde sekizini temsil eden emeklilerimiz ve yaşlılarımız için Karşıyaka Belediyesi olarak her zaman hizmet üreteceğiz. Diyorlar ki ‘Karşıyaka emekliler kenti’, aslında Karşıyaka çok genç bir nüfusa sahip. Sadece yaşlılarımız çok nitelikli olduğu için sanki çoğunlukta gibi gözüküyor. Biz yaşlılarımızı çok seviyoruz. Karşıyaka’da yaşayan insanlar mutlu olmak için yaşıyor. Gerçekten çok huzurlu ve mutlu bir kent Karşıyaka. Herkese sorun ‘nerede yaşamak istersiniz?’ diye. Hele hele çalışanlara sorun ‘emekli olduktan sonra nerede yaşamak istersin?’ diye. Türkiye’nin dört bir yanından tek bir ses yükselir ‘İzmir’de yaşamak isterim’ peki İzmir de nerede yaşamak istersin diye sorunca da ‘Karşıyaka’da yaşamak isterim’ der. Karşıyaka çok güzel bir kent. Bir yaşam kenti. Karşıyaka, yaşayan insanların kente hizmet ettiği ve bu kentte yaşamaktan mutlu olduğu bir yer. Bende genç bir belediye başkanınız olarak burada huzurunuzda tüm annelerime, babalarıma, dedelerime, ninelerime hizmet için varım. Çünkü ben burada belediye başkanıysam ve bugün bu başarılı hizmetlere imza atıyorsam, sizlerin hayır duası ile atıyorum. Hayır duanızı üstümden eksik etmiyorum. Ben sizler sayesinde buralara geldim. Hakkınızı hiçbir zaman ödeyemem. Bu merkez sizlere sağlık getirsin. Uzun ömür getirsin. Karşıyaka’da yaşamaktan her zaman mutlu olalım. Hep birlikte mutlu kalalım” dedi.

ESDEM’e 444 38 33 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.