TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir bir “inci” olacak

AK Parti 2. Bölge Milletvekili adayı İbrahim Turhan seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Turhan’ın son durağı Bergama oldu. Burada sera işletme sahipleri ile bir araya gelen Turhan, işletmeleri yerinde inceleyerek bilgi sahibi oldu

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2015 08:40
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İzmir bir “inci” olacak

Seçim çalışmaları kapsamında Bergama İlçesindeki Agrobay ve YDA Seracılık işletmelerini ziyaret eden Turhan işletme çalışanları ile kucaklaştı. İşletme sahipleri ile seçim öncesi ve seçim sonrası projelerini  anlattı. Özellikle Ege Bölgesi Gelişim Projesi (EGEGEP) hakkındaki projerlni anlatan Turhan bu proje ile İzmir’in bir inci olacağını dile getirdi.

501 TANE PROJEMİZ VAR

Ülkenin AK Parti hükümetleri öncesi kötü bir ekonomi ile yönetildiğini ve deyim yerindeyse bir enkaz bırakıldığını dile getiren Turhan, “Geçtiğimiz 12 yılda biz önceliğimizi devletin işleyişine verdik. Çünkü devlet kuvvetli olmayınca millette kalkınamaz. Devletin borçlarını ödedik. Üstüne üstlük devlete borç verecek hale geldik. Şimdi sıra yatırıma üretime geldi. Yani iş ve aşa geldi. Bu dönem çalışan için, üreten için, yatırım yapan için daha fazla imkanımız olacak. GAP’a yapılanın aynısı EGEGEP ile İzmir’e de yapılacak. 501 tane projemiz var” şeklinde konuştu.

BÜROKRASİNİN AMACI YATIRIMCININ İŞİNİ KOLAYLAŞTIRMAK

Anayasanın değişmesi ile bürokrasinin alacağını vurgulayan Turhan, “Yatırım ülkemize şart, yatırımcıyı izinler ve yönetmeliklerle uğraştırmamak lazım. Bürokrasinin amacı yatırımcının işini kolaylaştırmak. Devleti anonim şirket mantığı ile çalıştırmamız gerekiyor. Devlet millete hizmet için vardır yoksa başka ne işe yarar ki devlet. Yatırımları teşvik noktasında destekleyeceğiz. Yeşil enerji olarak nitelendirdiğimiz yenilenebilir enerji türü olan rüzgar, güneş ve jeotermal enerjilerini burada kuracağız, Dikili, Kınık ve Bergama bölgesinde bunla ilgili projelerimiz var. Hem çevreyi koruyacak hem de enerji üretecek. Bu konuda sizleri tebrik ediyorum işletmeleriniz jeotermal enerji ile üretim yapıyor, bu enerjinin kullanımı bakımından çok önemli” dedi. (HABER MERKEZİ)

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.