TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

1 MEKAN 1 YEMEK

1 Mekan 1 Yemek’te bugün sizler için Konak’ta yeni açılan mekanlardan biri olan Şimdi Boll Döner Et Salonu’na konuk olduk

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2015 06:39
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
1 MEKAN 1 YEMEK

OKTAY İLERİ

Mekan sahipliğini Halit Parmak’ın yaptığı mekanda il gözünüze çarpan şeylerden bir tanesi mekanın şıklığı. Daha önce burada yer alan küçük bir büfenin iletişimci, yeri Halit Parmak devretmiş. Parmak, burayı lüks ve kaliteli restorana çevirmiş. Parmak, gıda sektörüne geçişini ve öncesini anlattı: “Yedi sene GSM sektöründe çalıştım. İşletme fakültesi mezunuyum. Bu mekanı açma kararım ani bir şekilde oldu. Konak’ta kaliteli bir dönerci eksikliğini gördükten sonra böyle bir yer açma gereksinimi duydum. Amacımız mekanı, insanların hem kaliteli hem de uygun fiyatlarla yemek yiyebileceği nokta haline getirmek. Burayı açalı 10 gün oldu. Şu an tohumları attık bekliyoruz. Şu ana kadar müşterilerden aldığımız tepkiler olumlu."

HİJYEN VE KALİTE ÖNCELİĞİMİZ

Bir gıda işletmesinde gıda ürünleri ve kalitenin en büyük öncelik olmasının gerekliliğini söyleyen Parmak, işletme olarak bu hususa çok dikkat ettiklerini ifade ederek, “Çalışan ustalarımız meşhur bir döner firmasından geldi. Tarım ve Sağlık Bakanlığı’nın öngördüğü şartlara uygun bir biçimde ürünlerimizi alt katta imal ediyoruz. Her saniye denetime hazırız. Mekanımız hem üst kat hem de alt kat olmak üzere dört dörtlük bir mekan. Ustalarımızın yerleri farklı aynı ortamda bulundurmuyoruz. Bizim için gıda ve para aynı yerde ortamda bulunmamalı. İşletme olarak hijyen konusunda çok titiziz. Ustalarımız ve çalışanlarımızın günlük hijyen kontrolüne dikkat ediyoruz. Etlerimizi günlük ve kaliteli olarak temin ediyoruz. Etin en pahalısını mekanımıza sokuyoruz. Hiçbir şekilde ürünlerimize herhangi katkı maddesi eklemiyoruz. Ürünlerimiz tamamen yüzde yüz dana ve tavuk eti" dedi.

DÖNERİN HER ÇEŞİDİ UYGUN FİYATLARLA

Ürün çeşitliliğinin bol ve fiyatların makul olduğu mekanda Parmak, “Dönerin her çeşidini yapıyoruz. Menülerimizde et ve tavuk döneri ekmek arası ve servis olarak sunuyoruz. Bunun yanı sıra salata barı, kebap çeşitleri, tavuk ızgara ve Akhisar köftemiz mevcut. Fiyatlarımız 7-14 TL arasında değişiyor. Ödemeleri kredi kartı, nakit ve TİCKET şeklinde kabul ediyoruz” diye konuştu.

MÜŞTERİ PROFİLİ TAMAMEN DEĞİŞTİ

Konak'ta mekanı açtıkları yerde kendilerinden önceki dönemde müşteri profilinin farklı olduğunu şimdi ise çoğunluğunu kaliteli müşterilerin oluşturduğunu belirten Parmak, “Eskiden burada mevcut olan dükkanlar ve mekanlardan dolayı müşteri profili düşüktü. Bizim amacımız ise buradaki müşteri profilini tamamen değiştirmekti ve bunda da başarılı olduk. Mekanımızdaki müşterilerin çoğunluğunu avukat, bankacı, muhasebeci oluşturuyor. Bunun da sebebini mekanımızın temizliği, kalitesi ve lezzeti olarak buluyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.