TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“DAHA YEŞİL BİR TÜRKİYE”

Engelleri arkadaşlarıyla birlikte Ildırı’da fidan diken İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin gönüllü gençleri, “Daha yeşil bir Türkiye” için and içti

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2014 08:04
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“DAHA YEŞİL BİR TÜRKİYE”

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “Gençler-Engelliler El Ele” projesinde yer alan gönüllü gençler ile engelliler;  anlamlı bir etkinlikte bir araya geldi. Çeşme Ildırı’da Ege Orman Vakfı’nın katkılarıyla düzenlenen fidan dikim etkinliğine katılan gençler, bir fidanı toprakla buluşturmanın mutluluğunu birlikte yaşarken “Daha yeşil bir Türkiye” için and içti.

Projede öncelikle engellilerin psikososyal rehabilitasyonuna destek sağlamayı hedeflediklerini belirten İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, “Gençlerimizin de engellilerin sosyal hayatta karşılaştıkları zorlukları yaşayarak öğrenmesini ve çözümleri için toplumu harekete geçirmelerini istiyoruz. Eğitimden geçen gönüllü gençlerimiz, engelli kardeşleri ile çeşitli etkinliklerde bir araya geliyor, ev ziyaretlerinde bulunuyor. Onların sosyal hayata katılmalarını sağlarken derslerinde de yardımcı oluyor” diye konuştu. Büyükşehir yetkilileri, projeye katılmak isteyen engelli aileleri ve gönüllü öğrencilerin, Kültürpark'ta yer alan İzmir Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü'ne başvurularını beklediklerini de sözlerine ekledi. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.