TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

1 mekan, 1 yemek

Her gün bir mekan bir yemek dedik, sizler için bugün baguette sandwich&salad adlı mekanı gezdik

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2014 07:41
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
1 mekan, 1 yemek

Yaklaşık bir yıldır açık olan baguette sandwich&salad öncelikle çalışanlarının güler yüzlülüğü ve içtenliğiyle dikkat çekiyor. Çankaya Şehit Nevres Bulvarı’nda bulunan mekan sade ve içten tasarımıyla da hoş bir görüntü sergiliyor. Mekanda bulunan ürünler adından da anlaşılacağı gibi sandwich ve salata çeşitlerinden oluşmakta. On beşe yakın sandwich ve ona yakın salata çeşidinin bulunduğu mekanın ürününün lezzetleri de harika. Müşterilerine beyaz, tam tahıllı ve kepekli olmak üzere üç çeşit ekmek seçeneği sunarak farkındalık yaratan Baguette’in yöneticisi Burcu Yayla ile güzel bir söyleşi gerçekleştirdik.

Burcu Yayla ürünleri ve firma hakkında bizi bilgilendirdi.

“Yeni bir firmayız. Yerimizin açılmasındaki ilham kaynağımız Fransız tarzından geliyor. Ürünlerimizde kaliteli malzemeler kullanıyoruz. Daha çok iş yerlerine servis yapıyoruz. On iki ile on dört arası bankalara servislerimiz yoğunlukta oluyor. Ürünlerimiz İnsanların daha çabuk alabileceği ürünlerdir. İnsanlar firmamıza geldiklerinde beş dakikadan fazla beklemeden pratik bir şekilde isteğine ulaşabiliyor. Ürünlerimizde malzemeyi kaliteli ve bol tutuyoruz hatta bazı müşterilerimiz bizi arayıp malzemeyi azaltmamız için istekte bulunuyorlar” diyen Yayla, özel ürünlerinin de kendilerinin yaptığı soğan reçeli olduğunu söyledi. Yayla, soğan reçelini insanların ilk başta garipsedikleri ama daha sonra bu tada alıştıklarında vazgeçemediklerini dile getirdi. En çok beğenilen ürünleri ise ‘rozbifli’. Biz de sizler için o ürünün tarifini aldık.

Malzemeler : rozbif, pancar, kaşar dilimleri, közlenmiş biber, Akdeniz yeşilliği, soğan reçeli ve özel sos.

Hazırlanışı: ilk önce soslarımız ve yeşilliğimizi koyuyoruz, daha sonra kaşar dilimlerini, pancarı ve közlenmiş biberlerimiz yerleştiriyoruz. En sona ise rozbifi koyuyoruz. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.