TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şimdi moda ragbi!

Alternatif branşlara destek vererek sporun ve sporcunun gelişimine katkı sağlayan Karşıyaka Belediyesi, ilçe tarihinde ilk kez ragbi turnuvası düzenledi

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2015 07:33
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Şimdi moda ragbi!

Bostanlıspor ve Karşıyaka Starları'nın bayan sporcuları ter döktü. Başlama vuruşunu yapan Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Sporun her dalını destekliyoruz" dedi.

KARŞIYAKA SPOR TARİHİNİN İLK BAYAN RAGBİ MAÇI

Farklı branşlarda sporu ve sporcuları destekleyen Karşıyaka Belediyesi, bu kez ragbi gibi zor ancak keyifli bir spor dalına ilgi çekmek ve genç sporcuları teşvik etmek için turnuva düzenledi. Bostanlı Hasan Türker Futbol Sahasındaki organizasyon ile Karşıyakalı sporseverler, Karşıyaka spor tarihinin ilk bayan ragbi maçını izleme şansını yakaladı. Heyecanlı anların yaşandığı Karşıyaka Belediyesi Başkanlık Kupasında şampiyonluk, 2 yıl önce kurulan ve ilk yılında Türkiye 2.si, ikinci yılında Türkiye Şampiyonu olan Bostanlıspor bayan ragbi takımına gitti.

BAŞLAMA VURUŞU BAŞKANDAN

Mücadelenin başlama vuruşunu yapan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar yaparken, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel de maçı izledi. Kupalarını başkan ve kaymakamdan alan sporcular, alternatif spora verilen değer nedeniyle Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'a teşekkür etti.

DEVAMI GELECEK

Ragbinin zor ve eğlenceli bir spor dalı olduğunu söyleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Ragbi zor bir spor. Türk gencinin, kadınların her spor dalına ne kadar yatkın olduğunu, böyle zor bir sporu da başarıyla yapmış olduğunu bizlere gösterdiniz. Türk insanı zoru sever. Böyle zorlu bir spor dalını seçtiğiniz için sizleri kutluyorum. Sizlere destek olmaya ve alternatif spor branşlarını desteklemeye devam edeceğiz” dedi. Kaymakam Saadettin Yücel de bayan sporculara başarılar diledi. (HABER MEKREZİ)

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.