TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uzundere'de geri sayım başladı

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Uzundere Rekreasyon Alanı ile ilgili çalışmaların son hızla devam ettiğini belirterek, “1 ay içinde yüklenici firmanın işi bitecek. Bu süre içinde Nasrettin Hoca heykelinin başı da konulacak. Çalışmanın tamamlanması için gerekeni yapıyoruz” dedi

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2014 07:30
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Uzundere'de geri sayım başladı

Karabağlar Belediyesi’nin prestij projelerinden biri olan Uzundere Rekreasyon Alanı çalışmaları’nda sona yaklaşıldı. Seçim sonrası yüklenici firma ile sorunları çözen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, çalışmaların 1 ay içinde tamamlanacağını söyledi.

2 BİN 500 KİŞİLİK BİR DE AMFİ TİYATRO BULUNUYOR

İçinde 37,5 metre yüksekliğinde göle maya çalan Nasrettin Hoca heykeli, Nuh’un Gemisi olarak tasarlanan heykel bina gibi sanatsal eserlerin yanı sıra çeşitli hayvan figürlerinin yer aldığı çocuk oyun alanlarının da bulunduğu Uzundere Rekreasyon Alanı yakın zamanda Karabağlar’a kazandırılacak . Rekreasyon alanında ayrıca, 2 bin 500 kişilik bir de amfi tiyatro bulunuyor. Karabağlar Belediyesi sanatsal ve kültürel etkinliklerin bazılarını burada gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

KISA SÜREDE HALKIMIZIN HİZMETİNE SUNACAĞIZ

Söz konusu alanda yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen ve konuya ilişkin bilgiler veren Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu yüklenici firmanın çalışmalarını bir ay içinde tamamlayacağını, Nasrettin Hoca heykelinin başının da bu süre içerisinde yerine konulacağını söyledi. Yüklenici firmanın çalışmalarından sonra belediye ekiplerinin alana gireceğini söyleyen Selvitopu “Belediye ekipleri ağırlıklı olarak çevre düzenlemelerini yapacaklar. Bu projeler bizden önce başlayan çalışmalar ve yarım bırakılamaz. Projenin tamamlanması için elimizden gelen çalışmayı yapacağız. Amacımız en kısa zamanda halkımızın hizmetine sunmak olacak” dedi. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.