TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaya’dan DAGAB’a ziyaret

DAGAB DBP İzmir İl Eşbaşkanı Yusuf Kaya ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2014 07:52
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kaya’dan DAGAB’a ziyaret

OKTAY İLERİ- Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu Birliği (DAGAB) her hafta düzenlediği Çarşamba kahvaltısında dün Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) İzmir İl Eşbaşkanı Yusuf Kaya ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Kahvaltıya, DAGAB Genel Başkanı Doğan Bayram, DAGAB Diyarbakır Birlik Başkanı Ömer Balkaş, DAGAB Bitlis Birlik Başkanı Ahmet Anık, DAGAB Mardin Birlik Başkanı Mehmet Emin Dağ, DAGAB Kadın Kolları Başkanı Suna Yasak, DAGAB Bingöl Birlik Başkanı Zeki Buzgan, DAGAB Erzurum Birlik Başkanı Ömer Çevik, DAGAB Gaziantep Birlik Başkanı Emin İzge, DAGAB Kültür İşleri Başkanı Hüseyin Güneş, Ağrı Federasyon Başkan Yardımcısı Celal Bayar ve DAGAB Sanat Danışmanı ve Türk Halk Müziği Sanatçısı Bahattin Arslan katıldı. Kahvaltı DAGAB Gaziantep Birlik Başkanı Emin İzge’nin yaptığı sofra duası ile son buldu.

DESTEK ALMADAN YÜRÜYORUZ

DAGAB Genel Başkanı Doğan Bayram, Türkiye’de DAGAB’ın model olduğunu vurgulayarak, sivil toplum örgütlerine eş başkan sistemini ilk olarak DAGAB’ın getirdiğini ifade etti. Bayram, “Türkiye’de akademik ve kültürel düzeyde çalışmaktayız. Her çarşamba günü rutin kahvaltı yapıyoruz. Bizim bölgenin çok şeye ihtiyacı var. İzmir kentinin kalkınması için sivil toplum örgütü olarak elimizi taşın altına bıraktık. Diğer sivil toplum örgütlerine de örnek oluşturmaktayız. İzmir’de yaklaşık 30 yıla yakın ikamet eden arkadaşlarımız var. Edindikleri tecrübelerden yararlanıyoruz. Doğu ve Güney Doğu dernekleri her türlü destekten mahrumdur. Ama diğer farklı bölgelerin derneklerine bakıldığında her türlü desteği alabiliyorlar. Biz bu destekleri almadan yolumuzda yürümeye devam ediyoruz” dedi.

HDP İzmir İl Eş Başkanı Yusuf Kaya ise, kahvaltıda bulunmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, sıcak bir ortamla karşılaştığını söyledi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.