TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Marmara, “Temlikleri kaldırın”

Sportif ve ekonomik açıdan zor günlerin geçiren Altay'ın genel kurulunda başkan adayı çıkmaması üzerine yönetim yetkilerini üstlenen Kongre Divanı Başkanı Cihangir Marmara, eski başkanlara, "Temlikleri kaldırın" mesajı verdi

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2015 07:45
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Marmara, “Temlikleri kaldırın”

Sportif ve ekonomik açıdan zor günlerin geçiren Altay'ın genel kurulunda başkan adayı çıkmaması üzerine yönetim yetkilerini üstlenen Kongre Divanı Başkanı Cihangir Marmara, eski başkanlara, "Temlikleri kaldırın" mesajı verdi. Marmara, 18 Mayıs'taki kongre öncesi endişeli olduklarını ifade ederek, "Bu engeller ve belirsizlikler yüzünden aday çıkması çok zor. Kulübün önünü açmak, eski başkan ve yöneticilerin boynunun borcudur. Temlikler tamamen ya da geçici olarak kaldırmalı" dedi. Altay'da Melih Tunç Tandoğan, Niyazi Konuşmaz ve Aslan Savaşan yönetiminin yaklaşık 3 milyon TL temliği bulunuyor.

Diğer yandan 18 bin TL'lik borç yüzünden Gaziemir Tesisleri'nin elektriğinin kesilme tehlikesi kısmi ödeme yapılarak geçici olarak önlendi. Borcun gecikme faiziyle 22 bin 500 TL'ye yükseldiği bildirilirken, yapılan çağrılar sonrası camianın 13 bin TL toplayabildiği kaydedildi. Eski Başkan Ahmet Taşpınar'ın 10 bin TL, Altay Sosyal Dayanışma Derneği ve Altay 1914 Taraftarlar Derneği'nin biner TL, Avukat Namık Marmara ve Avukat Çağdaş Karabaş'ın ise 500'er TL katkı koyduğu açıklandı. Elektrik borcunun ödenmesi için verilecek ek sürenin pazartesi günü belli olacağı ifade edildi. (DHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.