TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Neşeli Müze’de bu ay

Konak Belediyesi Neşe ve Karikatür Müzesi Haziran ayında yine birçok etkinliğe ev sahipliği yapıyor

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2014 07:15
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Neşeli Müze’de bu ay

ULAŞ AŞIK - Bu ayın ilk programı olan Manisalı çizerlerin sergisi “45’lik”, alt salonda izleyicilerin beğenisine sunulacak. Karikatürcüler Derneği Manisa Temsilciliği tarafından hazırlanan, 21 çizerin eserlerinden oluşan sergi, 11 Haziran Çarşamba günü, saat 17. 30’da İzmirli sanatseverle buluşmaya hazırlanıyor. Sergiye, dernek temsilcisi İbrahim Atabey ve Manisalı çizerler katılacak.

Müzenin üst salonunda ise “Genç Yetenekler” sergisi sanatseverleri karşılayacak. Müzenin karikatür atölyesini yürüten Eray Özbek ve Mustafa Yıldız’ın gençlerle yaptıkları çalışmaların sergileneceği sergide; 44 genç çizerin eseri yer alıyor. Sergi, 11 Haziran 2014 tarihinde saat: 17.30’da açılacak.

KAHKAHA TERAPİSİ

Her ay devam eden söyleşilerin bu ay ki konuğu ise; Holistik Terapist Deniz Keller. 7’den 70’e “Kahkaha Terapisi ile İçinizdeki Neşeyi Keşfedin” başlıklı söyleşi, 4 Haziran 2014 Çarşamba günü saat 18.00’de yapılacak.

Gazeteci- yazar Hakan Dilek’in tek kişilik gösterisinde ilginç anılar, anekdotların yanında video gösterisi ve fotoğraflı bir anlatım sunuyor. “Bi de ben anlatiim…” başlıklı gösteri ise, 19 Haziran 2014, saat 18.00’de gerçekleşecek.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.