TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“İzmir’de zafere ulaşacağız”

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, ilçe başkanları ile bir araya geldi. Toplantıda hizmet vurgusu dikkat çekti

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2015 07:05
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“İzmir’de zafere ulaşacağız”

A. FEYZİ MİRHANOĞLU

Geçtiğimiz gün ilçe başkanlarıyla bir araya gelen AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, bu kez İzmir’in 7 AK Partili Belediye Başkanı ile buluştu. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Partili 7 belediye başkanı ile hizmet vurgusu yaptı. Yerelde hizmetin genel seçimler için çok büyük önem taşıdığına dikkat çeken Delican, AK Partili belediyelerin İzmir’de hizmet destanı yazacağını söyledi

HİZMET VURGUSU

AK Parti’nin kurulduğu günden bugüne kadar hem yerelde hem de genelde yaptığı hizmetlerle tarih yazdığını vurgulayan Delican, “Yerel seçimlerin ardından göreve gelen 7 Belediye Başkanımız partimizi yaptıkları hizmetlerle en iyi şekilde temsil ediyorlar. İzmirli hemşerilerimiz belediye başkanlarımızın çalışmalarıyla AK Parti’nin halka odaklı, hizmet anlayışını yakından takip ediyorlar. Hükumetimizin iktidarı süresince yapmış olduğu icraatları bizde en iyi şekilde anlatarak İzmir'de zafere ulaşacağız" dedi.

“ÖNEMLİ OLAN EN İYİ HİZMETİ VEREBİLMEK”

Belediye başkanlarıyla gerçekleştirdikleri toplantı da yerelde yapılacak hizmete nasıl katkı koyacakları konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını ifade eden Delican, “Bizim için önemli olan yerel yönetimlerde halka en iyi hizmetin nasıl verileceği. Bunun değerlendirmesini yaptık. Bütün belediye başkanlarımızın tek tek isteklerini ve taleplerini dinledik. Çözüm yolunda da hem İzmir’den milletvekili adayı olan Sn. Bakanımız Veysel Eroğlu, hem hükumetimizin ilgili mecraları hem de gerektiğinde Büyükşehir Belediyesi’ne iletme noktasında plan ve program yaptık” diye konuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.