TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karşıyaka’da sağlık günleri

İzmir İl Sağlık, İl Halk Sağlığı, Kızılay Kan Merkezi Ege Bölge Müdürlüğü, Kuzey Hastaneler Birliği ve Karşıyaka Kaymakamlığı’nca 2 gün sürecek sağlık günleri düzenlendi

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2014 07:29
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Karşıyaka’da sağlık günleri

Hükümet konağı bahçesinde düzenlenen “sağlık günleri” etkinliğinde Kan ve organ bağışı, sigara ile mücadele, diyabet, obezite, evde bakım hizmetleri standları açıldı. Bu stantlara uğrayan Karşıyakalılar kan ve organ bağışında bulunurken, görevliler tarafından da sağlık hizmetlerinin tanıtımı ve uygulamalar hakkında bilgiler verildi. Kızılay Kan Merkezi tarafından döktürülen lokma Sağlık günlerine katılanlara dağıtıldı.

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, “sağlık günleri”nin zaman zaman düzenlenmesinin yararlı olacağını, Karşıyakalılara sağlık hizmetlerin tanıtım ve uygulamaları konusunda bilgilendirilmesinin önemli olduğunu belirterek, emeği geçenlere, kan ve organ bağışı konusunda hassasiyet gösteren Karşıyakalılara teşekkür etti.

“Sağlık günleri” etkinliğine Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, İlçe Halk sağlığı Müdürü Dr. Berna Ceylan, Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Burak Yurdakul, Karşıyaka Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Abdullah Öztürk, Demirköprü ADS Başhekimi Dt.Özkan Saracalıoğlu, Eğitim Birsen Karşıyaka ilçe Başkanı Ayhan Kuran, sağlık çalışanları ve Karşıyakalılar katıldı.

Karşıyakalı gençlerden Senem Yıldız Özkılıç’ın organ bağışında bulunması ilgi çekti. Özkılınç’ın organ bağış kartı Kaymakam Yücel tarafından verildi.

Kızılay Kan Merkezince kan bağışı çalışmaları sonraki günlerde de Karşıyaka Vapur İskelesi’nde devam edecek. (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.