TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Ve HDP'ye Sert Sözler

AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ hem MHP hem de HDP hakkında sert açıklamalarda bulundu

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2015 08:59
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
MHP Ve HDP'ye Sert Sözler

İzmir Milletvekili Hamza Dağ, ikamet ettiği Bayraklı ilçesindeki Gümüşpala Mahallesi'nde seçim koordiyasyon merkezini açtı. Dağ burada yaptığı konuşmada muhalefeti eleştirdi. Laf değil hizmet partisi olan AK Parti'nin sahada en rahat dolaşan ve seçim çalışması yapan tek parti olduğunu belirten AK Partili Dağ, 13 yıl boyunca yılmadan, usanmadan çalışarak Türkiye'yi muassır medeniyetler seviyesine çıkarttığını vurgularken birileri gibi iktidarı geldikten sonra zora girdiklerinde kaçmadığının altını çizdi.

DAĞ: TÜRKİYE'NİN TEK MİLLİ PARTİSİ AK PARTİDİR

Milliyetçiyiz diye meydanlarda nara atanlar, bir gün olsun Türki Cumhuriyetlere bile ziyaret gerçekleştirmediğini hatırlatan Dağ, eleştirilerini şöyle sürdürdü:  “Türkiye'nin tek milli partisi, milli birlik ve kardeşliğin teminatı olan tek partisi AK Parti'dir. Partimiz, üst akılın yönlendirdiği Pensilvanya'yla birlikte iş tutmuyor, tutmaz da... Birileri, ne yazık ki gayrı milli unsurlar tarafından yönetildiği için paralel yapıyla birlikte iş tutarak yollarına devam ediyor.”

“MUHAFAZAKAR KÜRTLER HDP'YE PRİM VERMEYECEK”

Dağ, HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'a da göndermede bulunarak, “Irkçı söylemler ve etnik unsurlar üzerinden siyaset yapanlar, ülkeye hiçbir şekilde fayda sağlamaz. Onun içindir ki, ırkçı siyaset yapanlar, Taksim ile Kabe'yi bir tutar. Kabe'yi biz başımızın üzerinde tutar, gönlümüz ve yüreğimizin en derin yerinde saklarız. Kürt kökenli muhafazakar vatandaşlarımız, bu zihniyete kesinlikle prim vermeyecektir” dedi. 

Selahaddin Eyyübi'nin fethettiği Kudüs'ü Yahudilerin kutsal mekanı sayan zihniyete bu milletin asla taviz göstermeyeceğini söyleyen Dağ, 7 Haziran'dan sonra bunların boyunun ölçüsünü alacaklarını ifade etti. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.