TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçreis’de şenlik var!

Kılıçreis Mahallesi Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği her yıl 26 Haziran’da gerçekleştirdikleri ‘Mahalle Şenlikleri’ ile Kılıçreis sakinlerine güzel bir gün yaşatıyor. Bu yıl on dördüncüsü düzenlenecek etkinlikte ayrıca “En İyiler ve En Başarılılar Ödülleri” de sahiplerini buluyor

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2015 08:18
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kılıçreis’de şenlik var!

TANER UYANIKER- Her yıl 26 Haziran’da Kılıçreis Mahallesi Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından gerçekleştirilen şenlikler bu yılda tüm hızıyla devam edecek. Derneğin yanı sıra mahallenin de muhtarlığını üstlenen Yücel Mumcular, yapılacak şenliklere sadece mahalle sakinlerinin değil tüm İzmirlilerin de davetli olduğunu söyledi.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULACAK

‘Mahalle Şenlikleri’ne her yıl yoğun bir katılımın olduğunu belirten Mumcular, “Bu yılki organizasyonumuzda yine İzmirliler için güzel bir gün yaşatacağız. Şarkı ve türkülerinde okunacağı gecemize herkesi bekliyoruz. Geleneksel olarak her yıl gerçekleştirdiğimiz ‘En İyiler ve En Başarılılar Ödülleri’ bu yılda sahipleri bulacak. Bu ödüller mahalle sakinlerin verdiği oylarla belirlenecek. Bu organizasyonda bize destek veren İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Konak Belediyesi’ne teşekkür ederim” dedi.

ÇOCUKLARA BURS

Kılıçreis Mahallesi Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği on yıl önce kurulan bir dernek olarak yaptıkları güzel organizasyonlarla örnek teşkil eder konumda. Her yıl düzenledikleri mahalle şenlikleri yanı sıra öğrencilere burs imkanı da sağlıyor. Derneğin sahip olduğu otopark’ın gelirlerini bu şekilde kullandıklarını belirten Mumcular, “Buradan sağlanan imkanla maddi durumu yetersiz ailelerin çocuklarına burs sağlıyoruz. Bunun yanında otoparka işsiz olan bir mahalle sakinimize emanet ederek ona da istihdam sağlamış oluyoruz” diye ifade etti.

ÖRNEK PROJE

Dernek olarak Ege Üniversitesi Diş Fakültesi’nden mavi kapak uygulamasında ödül aldıklarını belirten Mumcular, “Engelli vatandaşlarımızın sorunlarını yakından biliyoruz. Bizde bu projenin içinde yer alarak mavi kapak topladık. Bunun sonucunda engelli vatandaşlarımıza engelli arabalarını aldık. Onların mutlu olması bizi de mutlu ediyor. Bu uygulamayı noktalamış değiliz mavi kapak toplamaya devam ediyoruz” diye konuştu.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.