TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gençlerin gözünden Fuar

İZFAŞ, İzmir Enternasyonal Fuarı ‘Yaratıcı Düşünce ve Proje’ yarışması düzenliyor

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2014 07:23
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Gençlerin gözünden Fuar

İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ) tarafından; ulusal ölçekte, İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) Yaratıcı Düşünce ve Proje Yarışması düzenleniyor. İEF’nin 100’üncü yaşına hazırlanma hedefini şimdiden önlerine koyduklarını belirten Örs; İzmir Enternasyonal Fuarı’nı, çocukların hayalleri, gençlerin projeleri ile yaşatmak istediklerini söyledi.

GENÇLERE BÜYÜK FIRSAT

İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, “83 yıldır İzmir’in ve Türkiye’nin simgelerinden biri haline gelen, Türkiye’nin ilk ve tek genel ticaret Fuarı olan İzmir Enternasyonal Fuarı’nın, değişen ekonomik ve sosyal trendlere uygun yeni fikir ve projelerle desteklenerek önümüzdeki yıllar için sürdürülebilirliğini ve farkındalığını arttırmak amacıyla düzenlediğimiz ‘Yaratıcı Düşünce ve Proje’ yarışması ile gençlerin gözünden Fuar’a bakmak, anlamak ve yarının yetişkinlerine bugünden fırsatlar tanımayı istiyoruz” dedi.

BAŞVURULAR EKİM’DE

Fuar için uygulanabilir etkinlik, pazarlama, kültür sanat ve tanıtım içerikli fikir ve proje geliştirmek hedefiyle organize edilen yarışmaya; üniversitelerin lisans ve yüksek lisans öğrencileri, bireysel olarak ya da en fazla 3 kişiden oluşan ekipler kurarak katılabilecekler. Üniversitelerin açılmasıyla ekim ayında başlayacak başvurular 9 Ocak 2015 tarihinde sona erecek. Yarışmada; dereceye girenlere parasal ödüllerin yanı sıra İZFAŞ bünyesinde, İzmir Enternasyonal Fuarı’nda birebir çalışma imkânı, İZFAŞ’a ait fuarlarda staj yapma ve part-time olarak çalışma önceliği verilecek. Yarışmaya katılmak isteyenler detaylı bilgi için İZFAŞ Kültür Sanat Şefliğine başvurabilirler. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.