TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Talip olduğumuz görev, hizmettir

AK Parti İzmir 1. bölge 6. sıra Milletvekili Adayı Necip Nasır, yoğun seçim çalışmaları sırasında gazetemiz Ege’de Bugün’ü ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2015 09:20
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Talip olduğumuz görev, hizmettir

ANIL YIKGEÇ - AK Parti İzmir 1. bölge 6. sıra Milletvekili Adayı Necip Nasır, yoğun seçim çalışmaları sırasında gazetemizi ziyaret etti. Ege’de Bugün Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halil Arslan’ın ve Genel Yayın Yönetmeni İsmail Kazım Erkmen’in misafiri olan Nasır, 7 Haziran Genel Seçim’inden İzmirlinin farklı beklentileri olduğunu ve kendisinin buna talip olduğunu belirtti. Arslan ve Erkmen AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Nasır’a seçim sürecindeki çalışmalarında başarılar diledi.

AK Parti’nin ülkede ileriye dönük sessiz devrimler gerçekleştirdiğinin altını çizen Necip Nasır, “Sessiz devrimler oldu bu ülkede. Ben devrimciyim, solcuyum, ilericiyim diyenlerin isteklerini kim gerçekleştirdi? DGM’ler kalksın diye onlarca genç tutuklandı, öldürüldü. Kendi dilinden, kültüründen ödün vermemek için onlarca insan öldürüldü. Bunları kim hayata geçirdi? Tabii ki bu memleketin gelişmesini istemeyen insanlar var” diye konuştu.

İZMİR’İN SORUNLARINI BİLİYORUZ

AK Parti İzmir 1. bölge 6. sıra Milletvekili Adayı Necip Nasır, İzmirlilerin kendisinden beklentisinin çok olduğunu söyleyerek, bu seçimlerde iki büyük sorumlulukları olduğunu belirtti. 7 Haziran Genel Seçimlerin ülkemiz için milat olduğuna vurgu yapan Nasır, “Bu seçimlerde iki büyük sorumluluğumuz var. Birinci sorumluluğumuz 7 Haziran’da ülkemize karşıdır. İkinci büyük bir sorumluluğumuz var; İzmir. İzmir’in ekonomisinin çarklarının dönmemesi, altyapı sorunları, biz bütün bunlara vakıf biriyiz. Bu tabii genel siyasettir. Ülkemiz için 7 Haziran milattır. Çözüm sürecinin tamamlanması, demokratik sivil anayasanın yapılacak olması, ekonomik istikrarın devam etmesi açısından bir milattır. Bunun yanında biz İzmirliler olarak çok daha ikinci bir sorumluluğumuz var. İzmirli milletvekilli olarak İzmirli işadamının, esnafın, sanayicisinin bizden beklentisinin çok olduğu bir yerdeyiz. İzmirlilerin beklentilerinin çok olduğu milletvekili adayıyız” dedi.

İzmir’in, Türkiye’nin sorunlarını bildiği için 7 Haziran milattır dediklerini ifade eden Nasır, İzmir ile ilgili projelerini şöyle anlattı;

“İzmir sevdasıyla çıktığımız bu kutlu yolculukta projelerimiz var. İzmir’in planlanması, Tarihi Kemeraltı Çarşısı ile ilgili açılımım var. Sanayi siteleri ile ilgili. Belediyelerin daha ellerinin kuvvetlendirilerek planların yapılması gerekiyor. En önemlisi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yaptığı bilhassa kentsel dönüşümle ilgili yapılacaklar var. Yine kentsel dönüşümle ilgili kentin merkezindeki binaları yık yap yanlış oldu. Bunun önüne geçilerek ada bazında düzenlemeler yapılması ile ilgili açıklamalarımız olacak.”

SORUNLARIN DİLE GETİRİLMESİ İÇİN ÖZEL BİRİMLER

Milletvekili seçildiği zaman iş dünyasının sorunlarını mecliste dile getireceğini ve çözüm arayacağına değinen AK Parti Milletvekili Adayı Nasır, “Bu seçim yerel seçim değil, genel seçim ama İzmirlilerin beklentileri farklı. İzmirliler, genel siyaseti değerlendirirken kendi adaylarından beklentilerini de önemserler. Bizim bulunduğumuz misyon ve konum itibariyle İzmirli işadamının, esnafın, sanayicisinin bizim söylemlerimizle ilgili, yine sektörümün benim söylemlerimle ilgili beklentileri var. Bunları ifade edeceğim. Gerçekten ifade edeceğim şeylerin de milletvekili olunca takipçisi olacağım. Ben milletvekili olduğumda hem sanayi odasına, hem ticaret odasına hem de esnaf birliğine birer birim oluşturmalarını isteyeceğim. Bu birime esnafın, sanayicilerin sorunların alarak, orada analiz edip Ankara’da çözülmesi gerektiği noktada hukuki ve teknik altyapısının hazırlanarak bana verilmesi halinde ben Ankara’da takipçisi olacağım. Sorunları çözmeye çalışacağım. Çözülmediğinde de gerekçelerini açıklayacağım” şeklinde konuştu.

ULAŞABİLECEKLERİ MİLLETVEKİLİ İSTİYORLAR

İzmirli seçmenlerin adayları sorguladıklarını belirten Nasır, “Anadolu’daki, İstanbul’daki seçmenin beklentisiyle İzmir’deki seçmenin beklentileri daha farklı, adaydan beklentileri de çok önemli. Onu sorguluyorlar. 40 gündür kentin ilçelerinde dolaşıyorum. Şunu da fark ettim; aslında insanlar kendilerine dokunulmasını istiyor. Ulaşabilecekleri milletvekili istiyorlar. Bu seçim genel seçimdir fakat bazı öncelikler oluşmuş insanlarda. ‘Benim ulaşabileceğim milletvekili adayı hangisinde var?’ diye düşünüyor. İnşallah bizim bulunduğumuz, talip olduğumuz görev, hizmettir. Onun için dua ediyoruz. Dostlara da bizim için dua edin. Hakkımızda hayırlısıysa, İzmir’e, milletimize, ailemize hayırlı hizmetlere vesile olacaksak Rabbim versin” dedi.

İstanbul-İzmir arasında yapılan otoyolun önemine de dikkat çeken Necip Nasır, “İstanbul-İzmir arası 3,5 saate düştüğü zaman İzmir’in değeri daha da artacak. Ticaret artacak. Bizim partimizin felsefesi; insanın hayırlısı insana hizmet edendir. Peygamberimizin hadisidir. Biz bu hadisle yola çıkmış bir partiyiz. Biz de hayırlı insan olmayı inşallah nasip eder insanlığa hizmet ederiz. Gittiğimiz yerlerde hep söylüyoruz. Hem fiili oy atın bir de kalbi dua edin. Eğer hakkımızda hayırlı ise Allah nasip etsin, şerse hayra çevirsin bizleri bu yaştan sonra itibarımızdan etmesin” ifadelerini kullandı.

Ege’de Bugün Gazetesi İmtiyaz Sahibi Arslan ise memleketin hizmet istediğini ve şimdiye kadar çok şey yapıldığını belirterek seçim sürecinde Nasır’a başarılar diledi.

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.