TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mardinliler Federasyonu’nda Ademhan dönemi

İzmir Mardinliler Federasyonu Genel Başkanlığı’na Ferhan Ademhan seçildi

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2015 08:44
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Mardinliler Federasyonu’nda Ademhan dönemi

HAKAN KARACA

İzmir Mardinliler Federasyonu(İMAF) Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak’ın sağlık sorunları nedeniyle görevini bırakması ile başkanlığa Ferhan Ademhan seçildi.

İMAF’ta Ferhan Ademhan dönemi başladı. Federasyonun ilk genel başkanı Mehmet Şakin Irmak’ın rahatsızlığı nedeniyle boşalan başkanlık görevini artık Ferhan Ademhan yürütecek.

İMAF aylık olağan toplantısından çıkan karar ile başkanlığa seçilen Ademhan, İzmir’de ve Türkiye’nin farklı kentlerinde çeşitli STK’larda aldığı görevlerine bir yenisini ekledi.

Toplantıda konuşan eski Genel Başkan Mehmet Şakin Irmak, 2 buçuk yıl boyunca yaptığı başkanlık görevi boyunca üzerine düşeni yapmaya çalıştığını ifade ederek, “Bundan sonra seçilecek arkadaşımın da en iyi şekilde görevi yerine getireceğine inanıyorum. Bu kuruma sahip çıkacağınıza ve onu koruyacağınıza şüphem yok. Bundan sonra da sağlığım elverdiği ölçüde siz değerli hemşerilerimin hizmetinde olacağım” dedi.

Konuşmanın ardından Ferhan Ademhan’ın genel başkanlık görevi için öneriler geldi. Yapılan oylama sonucunda Ademhan’a destek çıktı.

Ademhan, İMAF Yönetim Kurulu’na teşekkür ederek, “Omuzlarıma aldığım yükün farkındayım. Halkımız ve kentimiz için yapılması gereken ne ise en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağım. İMAF 30 aydır nasıl ki bu kentte marka olmuş bir federasyon ise, bundan sonra da aynı şekilde adını duyurmaya devam edecek” diye konuştu.

Ademhan, Irmak’a da hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, “Başımızda olmasanız da her zaman yanı başımızda olmanızı isteriz. Bu kentte yaktığınız bu meşale daha gür bir şekilde yanacak” ifadesini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.