TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hem öğrenecek hem de eğlenecekler

Karşıyakalı çocukları yaz aylarında kültür, sanat ve spor aktiviteleriyle buluşturmayı hedefleyen Karşıyaka Belediyesi, 21 branşta yaz okulları açıyor. Yüzme, okçuluk, tiyatro, gitar ve İngilizce gibi kurslar sayesinde çocuklar bu yaz hem öğrenecek hem de eğlenecek

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2015 07:17
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Hem öğrenecek hem de eğlenecekler

Karşıyaka Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde açılacak basketbol, voleybol, futbol, kaleci okulu, yüzme, judo, satranç, okçuluk, jimnastik, tenis ve masa tenisi branşları için kayıtlar, 1 Haziran’da Karşıyaka Arena’da kabul edilmeye başlandı. 18 Haziran’da, 1912 Zühtü Işıl Spor Kompleksi’ndeki açılış töreniyle başlayacak kurslar yaklaşık iki ay sürecek. Önceki yıllarda portatif havuzlarda yapılan yüzme dersleri de geçen ay hizmete giren kompleksteki yarı olimpik yüzme havuzunda gerçekleşecek.

 DRAMA, RESİM, HEYKEL

Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından 7-13 yaş grubuna yönelik olarak düzenlenen drama, resim, ebru, heykel ve İngilizce kursları için de 8-19 Haziran tarihleri arasında kayıt yaptırılabilecek. İsmail Cem Kültür Merkezi, Bülent Ecevit Kültür Merkezi, Ahmet Piriştina Kültür Merkezi ve KARGEM’de açılacak bu kurslar, ücretsiz olacak. 29 Haziran’da başlayacak dersler, 28 Ağustos’ta sona erecek.

 TİYATRO VE ENSTRÜMAN

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün 10-14 ve 15-30 yaş gruplarına yönelik olarak düzenleyeceği tiyatro kursu için kayıtlar, 1 ile 26 Haziran tarihleri arasında kabul edilecek. Karşıyaka Belediye Konservatuarı’nın keman, piyano, bağlama ve gitar kurslarına katılmak için de 25 - 30 Haziran tarihleri arasında başvuru yapılabilecek. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.