TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Görüşmeler bayılttı

Tartışmalar ve kavgalarla devam eden İç Güvenlik Paketi’nin görüşmeleri için toplanan TBMM Genel Kurulu’nda Meclis Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı, rahatsızlandı. Oturuma ara veren Bahçekapılı'nın yorgunluk ve strese bağlı olarak tansiyonun düştüğü ve bu nedenle  görüşmelere ara verildiği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2015 08:11
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Görüşmeler bayılttı

SAMİ GÖKÇE/ANKARA

İç Güvenlik Paketi’nin geceli gündüzlü gergin görüşmeleri meclis yönetimini de yordu. Günlerdir aralarla kavgalı oturumları yöneten Meclis Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, görüşmenin 10.gününde oturumu açtıktan sonra  tansiyonu düşünce görüşmeye ara vererek Başkanlık Divanı’ndan ayrıldı.

Bahçekapılı, Genel Kurul’u açtıktan birkaç dakika sonra yoklama yaparken fenalaştı. Bahçekapılı, toplantı yeter sayısına ulaşıldığını söylemesinin hemen ardından yanındaki katip üyelerini “Fena oluyorum” diye uyardı.

Görüşmelere bir saat ara veren Bahçekapılı hemen Başkanlık Divanı’nın arkasındaki dinlenme odasına çekildi. Meclis hekimlerinin buradaki müdahalesinde Bahçekapılı’nın tansiyonunun 9/5 olduğu ölçüldü. Bahçekapılı dinlenmeye çekilirken milletvekilleri de oturumun açılması amacıyla diğer AKP'li Başkanvekili Sadık Yakut’u bekledi.

Bahçekapılı bir gün önce de akşam ilerleyen saatlere kadar Genel Kurul’u yönetmişti. Yakut gibi Bahçekapılı da gergin ve kavgalı oturumlarda zaman zaman milletvekillerini sakinleştirmekte zorlanınca görüşmelere ara vermek zorunda kalmıştı. Son olarak muhalefet milletvekillerinin Başkanlık Divanı’nın önünde toplandığı sırada Bahçekapılı bir milletvekilinin eline vurmasına tepki göstermişti. Bahçekapılı daha sonra özür dileyen bu milletvekiline “helalleştiğini” söylemişti.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.