TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Örnek proje

null

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2015 07:09
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Örnek proje

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, can dostların yaşam şartlarını iyileştirmeye yönelik hizmetleri nedeniyle, HAYTAP tarafından teşekkür plaketi ile ödüllendirildi. Akpınar, “Karşıyakamızın çağdaş çizgisine yakışan, hayvan dostu belediyecilik anlayışımızı sonuna kadar koruyacağız” dedi

 Göreve geldiği günden bu yana can dostlar için hayata geçirdiği hizmetlerle takdir toplayan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’a anlamlı bir ödül geldi. Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) adına Esin Önder ve Şule Baylan, Başkan Akpınar’ı makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi sundu.

BİR KAP SU

Başkan Akpınar ise, “Hayvanlarımızın yaşam hakkına saygı duyan ve sağlıklı yaşam şartları oluşturmaya çalışan bir belediyeyiz. Yaşadığımız çevreyi, sokakları paylaştığımız hayvanlarımıza sahip çıkıyoruz, çıkmaya da devam edeceğiz. Bu ay içinde, yaz mevsiminde sokak hayvanlarının susuzluk çekmemesi için ‘Bir Kap Su’ kampanyamızı başlatacağız. Bu kampanyamıza katılan ve can dostlarımıza sahip çıkan yerlere ‘Bu site / apartman can dostudur’ yazıları asacağız. Hazırladığımız broşür ve ilanlarla, kentimizde hayvan hakları konusunda farkındalık yaratmaya devam edeceğiz” dedi. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.