TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanlığı tehdit makamı oldu

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Cumhurbaşkanlığı makamını, tehdit etme makamına dönüştürdüğünü" savundu

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2015 07:33
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Cumhurbaşkanlığı tehdit makamı oldu

SAMİ GÖKÇE/ANKARA

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanlığı makamını, cumhuru tehdit etme makamına dönüştürdüğünü savundu.

HUZURSUZLUĞUN KAYNAĞI ERDOĞAN

Cumhurbaşkanlığı makamının, istikrarsızlığın, huzursuzluğun, dengesizliğin makamı haline geldiğini iddia eden Vural, "Kutuplaştıran, tehdit eden bir siyaset anlayışı, sizi seçenlerin de iradesine aykırıdır. Bu anlayış cumhura kaybettirmektedir" dedi.

Erdoğan’ın, “400 vekil verin, bu iş huzur içinde çözülsün” sözünü de eleştiren Oktay Vural, “Vatandaş bu şekilde oy kullanmazsa huzursuzluk olacağını, başka yöntemleri kullanacağını söylemektedir. Bu anlayışın millete hayrı yoktur.  17 Aralık'tan bu yana gözüne uyku girmeyen bu zihniyet milletin değil kendi huzurunu aramaktadır. Bu ifade, milli iradeye kasıttır. Kiminle tehdit ediyorsun? Cumhurbaşkanı, demokrasi dışında hangi güçlerle tehdit etmektedir? Bu kesinlikle bir dikta söylemidir. Tehdit ile huzurun sağlanmasını ortaya koymaktadır. Bu millet senin maraban mı? Millet tehdit edilmiştir” diye konuştu.

KADIN SÖMÜRÜSÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabataş'taki olayı ısıtıp ısıtıp gündeme getirdiğini belirten Vural, "Bu kadın sömürüsüdür. Sarayda kuracağın ekipler Kabataş'taki gibi ekiplerden mi oluşacaktır? O kadının yaşadıkları ya da yaşamadıklarından dolayı, bunun siyaset aracı olarak kullandığı zaman, bunu sömürmüş olmaktasın. Cuma günü açıklayacağım demişti kaç cuma geçti ama açıklayamadı. Hala bu konuyu gündeme getirmesi kadın sömürüsüdür ve kadını siyasi malzeme olarak kullanılmasıdır" dedi.

Vural, ekonomide işlerin sarpa sardığını ekonomi politikasının temellerinin zayıfladığını sorununu temelinde görevini yapmayan Cumhurbaşkanı, Başbakan ve ekonomi yönetimi olduğunu sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.