TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altay'da golcü sıkıntısı

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Kocaeli Birlikspor yenilgisinin ardından 2 forvet oyuncusu Tahir Kurt ve İlyas Çakmak'la yollarını ayıran Altay'da golcü Hüsamettin'de sakatlığı devam ettiği için Tepecikspor maçı kadrosunda yer alamayacak

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2014 07:43
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Altay'da golcü sıkıntısı

Pazar günü ligde son sırada bulunan Tepecikspor'u ağırlayacak siyah beyazlılarda ileri uçta son 3 maçta olduğu gibi orta saha oyuncusu Emrah Kaya oynayacak. Ancak elinde ikinci hamleyi yapacak yedek bir golcünün bulunmaması, teknik direktör Serhat Güller'i düşündürüyor.

Bu arada transfer döneminde büyük umutlarla alınan ancak beklentileri karşılayamadığı için gönderilen Tahir, bu sezonun en büyük hayal kırıklıklarından biri oldu. 3-0'lık Sarıyer yenilgisinin ardından takımda para cezası alan ilk futbolcu olan Tahir'in tribünlerle de yıldızı barışmadı. Ligin 10'uncu haftasında 2-1 kaybedilen Gölbaşıspor deplasmanı dönüşü taraftarlarla tartışan tecrübeli golcü, kupadaki Torku Konyaspor maçında da seyirciyle gerginlik yaşadı. Yönetimin sık sık uyardığı Tahir, sonunda takımdan gönderildi. (DHA/İZMİR)

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.