TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Herşey Bucaspor için

Bucasporlular, Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın da katıldığı iftar yemeğinde buluştu. Birlik ve beraberlik çağrısı yapıldı

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2014 08:15
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Herşey Bucaspor için

Tenis Kulüp’te gerçekleşen, Taraftar Derneği Başkanı Evren Yiğit ve Bucaspor Taraftar Sorumlusu Erkan Çimen tarafından düzenlenen yemeğe çok sayıda Bucaspor sevdalısı katıldı. Vefat eden taraftarların da isimlerinin okunarak anıldığı yemekte konuşan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, “Buca’mızın ülke çapında adını duyurmuş bir iyi bir de kötü markası var. Kötü markası cezaevi, en büyük ve en iyi markası ise Bucaspor’dur. Bucaspor’la ilgili ortak paydadayız. En önemli konu birlik ve beraberliktir. Herkesin maddi katkı koyması gerekmez. Bazen bir gülümseme bile çok önemlidir. Biz Buca Belediyesi olarak Bucaspor’un başarısına inanmış durumdayız” diye konuştu.

Bucaspor Başkanı Hüsnü Kaya da Başkan birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, “Bu gecede emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz, ilginizi Bucaspor’a sahip çıkarak göstermenizi istiyoruz. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun” dedi. (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.