TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Soylu’dan örnek davranış

AK Parti Menderes Kadın Kolları’nın ‘Kan Bağışı’ etkinliğine katılan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, herkesi kan vererek can kurtarmaya davet etti

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2014 07:50
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Soylu’dan örnek davranış

AK Parti Menderes Kadın Kolları’nın Türk Kızılayı ile organize ettiği ‘Kan Bağışı’ etkinliği Menderes Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşti. Etkinliğe AK Parti Menderes İlçe Teşkilatı’nın yanı sıra Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Herkesi kan vermeye davet eden başkan Soylu, “Ne yazık ki ülkemizde kan bağışı ihtiyacı tam anlamıyla karşılanamıyor. İlçe başkanlığımızın düzenlediği etkinlik bu kapsamda çok önemli bir yer oluşturuyor. Bölgedeki kan ihtiyacının karşılanmasında bireyler olarak hepimize büyük görev düşüyor. Bugünkü kan bağışı ile birileri hayata tutunuyor. Bugün onlara yarın bize. Bir gün hepimiz veya sevdiklerimize kan ihtiyacı doğabilir. Bunun bilinciyle hareket etmeli ve kan bağışında bulunmalıyız” dedi.

1 ÜNİTE KAN 3 KURTARILAN YAŞAM

3 ayda bir kan bağışında bulunduğunu ifade eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “Verdiğimiz her ünite kan 3 kişinin yeniden yaşama tutunmasına sebep oluyor. Unutulmamalıdır ki kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır. O nedenle Menderes’te yaşayan bütün vatandaşlarımızı kan vermeye davet ediyorum” dedi.

Kan bağışının önemine değinen AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özbek ise, “Sağlıkla ilgili konularda her zaman desteğe hazırız. Bu kapsamda ilçe teşkilatı olarak bölgedeki kan ihtiyacının karşılanmasına destek olmak için kan bağışı etkinliği başlattık. Etkinliğimize destek veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.