TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Turhan’dan Mardinlilere ziyaret

AK Parti İzmir 2. Bölge 1. sıra Milletvekili Adayı İbrahim Turhan, 7 Haziran’da gerçekleştirilecek olan genel seçim çalışmaları kapsamında İzmir Mardinliler Vakfı Kültür Dayanışma ve Kalkınma Vakfı’nı ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2015 08:21
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Turhan’dan Mardinlilere ziyaret

TANER UYANIKER - AK Parti İzmir 2. Bölge 1. sıra Milletvekili adayı İbrahim Turhan, 7 Haziran’da gerçekleştirilecek genel seçim çalışmaları kapsamında İzmir Mardinliler Vakfı Kültür Dayanışma ve Kalkınma Vakfı’nı (MARVAK) ziyaret etti. Mardinlilerin sıcak ilgisiyle karşılanan Turhan seçim çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Turhan’dan önce söz alan MARVAK Başkanı Rasim Kahraman, Doç.Dr. Mustafa İbrahim Turhan’ı bakan olarak gördüklerini ve kendilerini de bir Mardinli olarak kabul ettiklerini söyleyerek konuşmasına şöyle devam etti: “Çok büyük bir AK Partiliyim. Bende milletvekili aday adayı olarak yarışlara girdim, kesin gözüyle bakıyorduk ama olmadı. Bu durum parti için çalışmamıza engel değil. Yine AK parti için çalışıyoruz. Sayın başbakanımız bizim Ankara’ya çağırdı onunla da konuştuk. Bana ‘seni aklıma da gönlüme de yazdım’ diyerek onure etti. 9 seçimin hepsini kazandık ama ne yazık ki İzmir’de bunu gerçekleştiremedik. Bizim sahada olmamız lazım. Yanlış politika uygulandı. Yanlış milletvekilleri seçildi. Herkesi kucaklamamız gerekiyor. Kesinlikle partime kırgın olmadığımı bir kez daha söylüyorum. Partimiz içinde çalışmalarımız devam edecektir.”

“İNSAN HÜRRİYETİYLE YAŞAMALI”

Türkiye’yi tek çatı altında tutanın AK Parti olduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan Turhan, AK Parti için çalışmanın ahlaki, İslami ve milli bir vazife olduğunu söyledi. Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklenen Turhan Kılıçdaroğlu’nun tek amacının başbakan olmak olduğunu söyledi. CHP’nin hayali vaatlerle insanları kandırdıklarını söyleyen Turhan, “Açık artırma yaparmış gibi asgari ücreti artırıyorlar. Kılıçdaroğlu diyor ki ‘AKP’nin en büyük hatası devleti siyasi iktidarın emrine vermek’ diye. Onun kafasında ki devlet 1940’larda jandarma dipçiğiyle insanların inleten devlet anlayışı. Onlar insanlara yukardan bakıp, insanları ayrıştırırlar” dedi.

HDP’ye yönelik de sert eleştirilerde bulunan Turhan, “Kürtler adına siyaset yaptığını söyleyen HDP cinsi sapıklığı bir maharet gibi gösteren bunu teşvik edici ahlaki yozlaşmayı ön planda tutan ve diyaneti kapatacağını söyleyen bir anlayışın ne Kürtlerle ne Türklerle ne de Araplarla bir ilgisi olabilir. Ve bu coğrafyada yeri yoktur” dedi.

AK Parti’nin bir medeniyet projesi olduğunu söyleyen Turhan, “İnsan hürriyetiyle yaşamadıktan sonra aç olmuş tok olmuş önemi yok. Vesayet anlayışının geri gelmemesi için yeni anayasa gerekmektedir. Devlet bir şeyler yapmak istiyor ama önüne engeller konuluyor. Bunun için bu anayasayı değiştirmemiz gerekiyor. Bun yaparsak iktisadi olarak da kalkınırız” diye konuştu.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.