TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İMAF’tan çocuklara bayram hediyesi

İzmir Mardinliler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Beşir Çoban öncülüğünde yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara giyecek yardımı yapıldı

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2014 07:23
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İMAF’tan çocuklara bayram hediyesi

GONCA BIYIKLI

Yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara İzmir Mardinliler Federasyonu (İMAF) Yönetim Kurulu Başkanı Beşir Çoban öncülüğünde Ramazan ayı ve bayramın yaklaşması sebebiyle kıyafet yardımı yapıldı.

Organizasyona; İzmir Mardinliler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak, İzmir Mardinliler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Beşir Çoban, Ömer Köroğlu ve Mikrop Hikmet katıldı.

SADECE MARDİNLİ ÇOCUKLARIMIZ YOK

İzmir Mardinliler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Beşir Çoban, amaçlarının çocukları sevindirmek olduğunu vurgulayarak, “Biz çocuklar kıyafetlerini rahat seçsinler diye ailelerini davet etmedik. Çocuklarımız kendi giyecek kıyafetlerini rahatça ve özgürce kendileri seçtiler. Yaklaşık 200’e yakın çocuğumuzu tepeden tırnağa giydirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Önceliğimiz yetim olan çocuklardı. Bununla birlikte dar gelirli olan ailelere de yardımda bulunduk. Sadece Mardinli çocuklarımız yok. Her şehirden her kesimden yetim olan dar gelirli olan çocuklara yardım etmeye çalıştık. Yardım etmeye de devam edeceğiz. Filistin’de yetim kalan çocuklarımıza ulaşamadığımız için ulaşabildiğimiz çocuklara yardım ettik. İsteriz ki Filistin’de ihtiyacı olan ve yetim kalan çocuklarımıza da yardım eli uzatalım. Daha çok ihtiyacı olan çocuklara ulaşarak mutlu olmayı ve mutlu etmeyi hedefliyoruz” dedi.

İŞ ADAMLARINA MESAJ GÖNDERİYORUZ

İzmir Mardinliler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak, Ramazan bayramını kutlayarak, “Umarım ki çocuklarımızın bu gözlerindeki ışıltıyı, bu güzellikleri her zaman görebiliriz. Bu organizasyonda baştan sona emeği geçen Beşir Çoban ve ekibine teşekkür etmek istiyorum. Şu an burada 100 çocuk var. İsterdik ki bin çocuk olsaydı. Amacımız; çocukları hem sevindirmek hem de bu işleri yapmayan dışarda kalan iş adamlarımıza mesaj göndermektir. İnanıyorum ki bu vermek istediğimiz mesaj iş adamlarına ulaşacaktır. Biz hem çocuklarımıza hem büyüklerimize İzmir Mardinliler Federasyonu’nda buluşturmaktan onur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

KÜÇÜKLERİNİZİ SEVİN

Çocuklara derslerinde başarılı olmak zorunda olduklarını vurgulayan Irmak, “Okumak zorundasınız. Asla kötü insanlarla beraber olmayacaksınız. Kesinlikle iyi yoldan sapmayacaksınız. Ülkenize bağlı bireyler olacaksınız. Ülkenize ve yaşadığınız güzel İzmir’e daha da güzellik katmak için elinizden geleni yapın. Annenize ve babanıza itaat ederek onları sevin. Küçüksünüz ama kendinizden daha küçükleri sevin. Büyüklerinizi de hem sayın hem sevin. Ben sizi seviyorum, Allah da sizi sevsin” dedi.

GÖZLERİNDEKİ IŞIĞI GÖRDÜK

Ömer Köroğlu ise, her zaman sosyal projeler içinde yer almaya çalıştığını belirterek, “Bu organizasyonda sizin gözerinizdeki ışıltıları görmek için geldik. İzmir Mardinliler Federasyonu ve eski Gençlik Kolları Başkanı Beşir Çoban’ın düzenlemiş olduğu 100’ü aşkın küçük yavrucaklara kıyafet hediye ettiğimiz bir gün yaşadık. Size de şimdiden iyi bayramlar diliyorum. Derslerinize çok iyi çalışın. Çünkü gelecekte sizde Beşir abiniz gibi bu derneğin çatısı altında küçük kardeşlerinize yardım edebilin” dedi.

Mikrop Hikmet de, yardım yapılan çocukların sadece Mardinli olmadığını vurgulayarak, “Türkiye’nin her toprağından çocuklarımız var. Bir bayram sevinci yaşadık. Bu sevince katkı sağlamak istedik. Umarım bahtlarınız güzel olur. Annelere, babalara, vatana ve millete hayırlı uğurlu olun inşallah. Şimdiden bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum” şeklinde konuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.