TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gürsoy Taşdemir, CHP’den aday adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka Eski Gençlik Kolları Başkanı, Eski İl Başkan Yardımcısı, Karşıyaka İlçe Başkan Yardımcısı, Gürsoy Taşdemir, CHP 2.Bölge Milletvekili aday adaylığını CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nda açıkladı

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2015 08:41
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Gürsoy Taşdemir, CHP’den aday adaylığını açıkladı

ÖZKAN PEKÇALIŞKAN

CHP 2.Bölge Milletvekili aday adayı Gürsoy Taşdemir, Karşıyaka İlçe Binası’nda geniş katılımın olduğu bir toplantı düzenledi. Toplantıda aday adaylığını açıklayan Taşdemir’e partililer büyük destek verdi. Çıktığı bu yolda kendisini destekleyerek gerek gençlik kolları başkanlığı döneminde gerekse İl başkan yardımcılığı döneminde kendisini hiç yalnız bırakmayanlara teşekkür eden Gürsoy Taşdemir, “Alanlarda Cumhuriyet dedim, Atatürk dedim, özgürlük dedim, adalet dedim, çocuğumun geleceği dedim. Sokaklarda bu partinin bayrağını biraz daha ileriye dalgalandırmak için var gücümle çalıştım. Bunun için eşime sonsuz teşekkür ediyorum. Beni siyasi hayatımda hiç yalnız bırakmadı eşim. ‘Gürsoy madem sen il yönetimindesin, ben de mücadele edeyim’ dedi. İl kadın kolları başkanlığında yönetim kurulu üyeliği yaptı. Bana büyük destek verdi. Hani derler ya biz ataerkiliz diye bu lafı kabul etmiyorum. Biz aslında anaerkiliz. Bizde ailede kuralları analar koyar, babalar sadece fikir götürür. Bunun için ben bu ulusu bu milleti bu insanları çok önemsiyorum” dedi.

“İKTİDAR OLMALIYIZ”

Ülkede din, dil, ırk, mezhep ve kültür çatışması yaratan bu hükümetin son bulması gerektiğini belirten Taşdemir, “Memleketin üzerine çökmüş kara bulutların CHP’den Karşıyaka’dan hani diyoruz ya 90 yıllık çınar işte bu çınarın fidanları olarak bizler ateşten gömlek giymek için yola çıkıyoruz. İnsanları kişileri birbirinden uzaklaştıran dinler birbirine düşman eden zihniyeti CHP asla kabul etmiyor reddediyoruz. Biliyorum ki biz ele ele verip bu kara bulutları seçilsekte seçilmesekte hani diyorlar ya söz milletin biz lafta söz söylemeyiz CHP şimdi diyor ki söz partilinin diyor. Bizde bu sorumluluğu alıp bu ateşten gömleği giyiyoruz. Bu uğurda ben var gücümle ortadayım. Mutlaka iktidar olmalıyız” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.