TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anadolu Birliği’nden Serter’e ziyaret

Anadolu Birliği Federasyonu, CHP İzmir İl Başkanı Bedir Serter’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Genel Başkan Ferhan Ademhan’ın öncülüğünde yapılan ziyarette federasyon yönetim kurulu üyeleri Serter’e yeni görevinde başarılar diledi

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2015 08:13
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Anadolu Birliği’nden Serter’e ziyaret

HAKAN KARACA

CHP’nin iki hafta önce göreve başlayan yeni İl Başkanı Bedir Serter, Anadolu Birliği Federasyonu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “İl başkanlığı görevine atandığımız günden bu yana hem örgütümüzde hem tabanımızda ciddi bir coşkuyu yakaladığımızı söyleyebilirim. Çevremizden de sıkça başarı dileği ve tebrik alıyoruz. Kentimiz ve ülkemiz için bu görevi başarıyla yerine getireceğime inanıyorum” dedi.

HEDEF CHP’Yİ İKTİDARA TAŞIMAK

Serter, CHP’nin İzmir yerelinde iktidar olduğunun altını çizerek, “Yerelde başarılı hizmetlerle üzerimize düşeni yapıyoruz. Tabii biz bunu artık yerelden Ankara’ya taşımak istiyoruz. 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde CHP’yi iktidara taşımayı hedefliyoruz” diye konuştu.

BİRLİK VE BERABERLİK ÖNCELİK

Anadolu Birliği Federasyonu Genel Başkanı Ferhan Ademhan da, Anadolu Birliği olarak İzmir’in ve Türkiye’nin tüm toplumsal sorunları ile ilgili sahada söz söyleyen bir federasyon olduklarını kaydederek, “Federasyon olarak ülkemizin toplumsal birliği ve barışı her zaman önceliğimiz oldu. Tüm siyasi partilere ve dinamiklere her zaman duyarlılık çağrısında bulunduk. Genel seçimler öncesi sizin gibi deneyimli bir siyasetçinin CHP il başkanı olmasını kentimizin toplumsal huzuru ve siyasetin düzeyi açısından önemli buluyoruz. Bu görevinizde başarılar diliyoruz” sözlerine yer verdi.

Konuşmaların ardından Anadolu Birliği Federasyonu yönetimi  ve CHP İl Başkanı Bedri Serter toplu fotoğraf çektirdi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.