TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karataş’tan sert çıkış

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş, AK Parti’ye geçen Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül sert konuştu  

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2015 08:01
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Karataş’tan sert çıkış

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, AK Parti’ye geçen Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül ile ilgili bir basın açıklaması yayınladı. Açıklamada Şengül’ü ve AK Parti’yi sert bir dille eleştiren Karataş, “Kiraz belediye başkanı Saliha Şengül Türk Siyaset arenasında şeref ve haysiyetiyle mücadele eden; vatanımız, milletimiz ve devletimiz uğruna her türlü asil mücadeleyi veren partimizden ayrılarak, rüşvet ve yolsuzluk, bölücülük ve talana batmış bir başka siyasi partiye geçmiştir” ifadelerine yer verdi.

“TAVRIMIZ NET”

“Başta mensuplarımızı, hemşerilerimizi ve bütün kamuoyunu şaşırtan bu durum karşısında tavrımız nettir” diyen Başkan Karataş, şöyle devam etti: “Şengül’ün kişisel tercih sıralamasında onur, celadet, siyasi ahlak, haysiyet ve asalet yerine, hırsızlık, rüşvet, yolsuzluk ve bölücülük öncelikli hale gelmiştir. Kendisine bunları seçtiği için söyleyecek hiçbir söz yoktur. Milliyetçi Hareket Partisi büyük bir parti, Milliyetçi Hareket Partililer de büyük bir fikrin ve imanın temsilcileridirler! Bu büyüklüğü özümseyemeyenler, bu imanın ve fikrin enginliğini kavrayamayanlar her zaman olmuş ve sonunda kendilerini Türk siyasetinin çöplüğünde bulmuşlardır. Bu şahsiyet olgunluğuna erişemeyenler de kendilerine verilen değeri ve emeği; kendilerine teslim edilen namusu ve onuru hiçe sayarak hareket ettikleri gün nihayetinde nefret merkezi olmuşlardır. Türk Milliyetçileri ve Milliyetçi Hareket Partililer ise ihanetin her türlüsüne karşı verdikleri asil mücadeleden bir adım dahi geriye gitmeden soylu mücadelelerine devam ettikleri için erdem ve faziletle anılmakta, namus ve haysiyet abideleri olarak yaşamaktadırlar!”

BASINDA YER ALMIŞTI

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül ile ilgili siyasi transfer haberlerinin uzun zamandır basında yer aldığını dile getiren Karataş, “Kendisinin tutum ve davranışlarındaki pespaye seviye sebebiyle ortaya çıkan ilkesiz görüntüsü teşkilatlarımız ve mensuplarımız tarafından defalarca sorgulanmış kendisinden cevap vermesi istenilmiştir. Kendisi de bu konuda gerek basın gerekse de mensuplarımızın huzurunda dedikoduların gerçek olmadığını ifade etmiş partisinde hizmet ettiğini ve edeceğini vurgulamıştır” dedi.

“ARKASINDA DURDUK”

Aday olduğu günden 31 Ocak 2015 Cumartesi gününe kadar olan süreçte Genel Başkan Devlet Bahçeli olmak üzere, Genel Başkan Yardımcıları, TBMM Grup Başkanvekili, MYK Üyeleri ve Parti teşkilatlarının her kademesinden tüm sorumluların Şngül’e destek verdiğinin ve başarısı için çaba sarf ettiğnin altını çizen Karataş, “İl, ilçe ve diğer teşkilatlarımızın kendisine verdiği manevi destek de bugüne kadar hiçbir siyasetçimize verilmemiştir. Adaylığı döneminden, düne kadar hiçbir işine karışılmadığı gibi her attığı adımda arkasında durulmuş, belediye meclis üyelerimiz ile ilgili yaşadığı sorunlarının çözümü için büyük gayret sarf edilmiştir. Şimdi taşıdığı sıfatta da, geldiği makamda da Türk Milliyetçilerinin emeği, göz nuru ve alın teri vardır! Şimdi o şahıs bütün bunları bildiği halde, kendisine emanet edilen namusu ayaklar altına alma cüretini, emekleri ve alın terlerini görmezden gelme nankörlüğünü göstermiş bulunmaktadır! O bundan sonra ömrü boyunca bu lekeyi taşıyacak, ihanetinin bedelini vicdanında her an yaşayacaktır” ifadelerine yer verdi.

“NE TEKLİF EDİLDİ?”

“Kendisine ne teklif edildi bilmiyoruz” diyen Karataş, şöyle devam etti: “Satılan bir malın ederi bizi ilgilendirmediği gibi mal pazarındaki bundan sonraki durumu da bizi ilgilendirmez! Psikolojisinin ve zaaflarının peşine düşmeyeceğiz, tedavisi ve meşruiyeti için bir adım dahi atmayacağız! Kendisine Türk Milliyetçilerinin verdiği emeklerin hesabını elbet Mahkeme-i Kübra’da verecektir! Malum şahsı Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in tertemiz oylarına yaptığı ihanetle ve tercih ettiği, yolsuzluk, rüşvet, talan ve bölücülükle tescilli yeni camiasıyla baş başa bırakıyoruz!” (HABER MERKEZİ)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.