TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HDP, Türk-İş’i ziyaret etti

Halkların Demokratik Partisi İzmir Milletvekili adayları Ertuğrul Kürkçü ve Pınar Aydınlar, Türk-İş’i ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2015 08:13
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
HDP, Türk-İş’i ziyaret etti

OKTAY İLERİ - HDP İzmir Milletvekili adayları Ertuğrul Kürkçü ve Pınar Aydınlar, Türk-İş’i ziyaret etti. Türk-İş İzmir Bölge Temsilcisi Hüseyin Karakoç’la bir araya gelen adayların gündeminde 1 Mayıs İşçi Bayramı vardı. Ziyarette, HDP İl Seçim Komisyonu üyeleri ile sendikalı yöneticileri de hazır bulundu. Türk-İş İzmir Bölge Temsilcisi Hüseyin Karakoç, ziyaretten memnun olduğunu dile getirerek, açıklamalarda bulundu.

İZMİR’DE BİRLİKTE OLACAĞIZ

Ziyarette konuşan HDP İzmir Milletvekili Adayı Ertuğrul Kürkçü, 1 Mayıs için mesaj verdi. Kürkçü, “1 Mayıs’ta İzmir’de hep birlikte olacağız” dedi. Taksim Meydanı’nın 1 Mayıs’a yasaklanması hakkında da açıklamalarda bulunan Kürkçü, önümüzdeki 1 Mayıs için en büyük olumsuzluğun bu olduğunu dile getirdi. Seçim bildirgeleri hakkında da konuşan Kürkçü, işçiler ve emekle ilgili bölümlerin Türk-İş, DİSK, ve Hak-İş başta olmak üzere sendikalardan görüş alınarak hazırlandığını açıkladı. Kürkçü sendikalardaki örgütlenmede kadın sayısının önemini de belirterek, “Umarız bir dahaki ziyaretlerimizde sizin yanınızda bir kadın eş başkan da görebiliriz” diye konuştu.

GÖRÜŞMELER ÇOK ÖNEMLİ

Türk-İş İzmir Bölge Temsilcisi Hüseyin Karakoç ise, 70 bin üye tabanıyla İzmir’deki örgütlenmelerinin başarısından söz ederek, “Emekçiler olarak görevimizi biliyoruz. Sendikalarla seçim sürecinde yaptığınız görüşmeler bizim açımızdan da çok önemli” dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.