TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

PIRIL PIRIL baskı için yeni tesisimizin temeli atıldı

Arslan Güneydoğu Gaz. Mat. ve Kağıtçılık A. Ş’nin Menderes’te kurulacak olan yeni matbaa binasının temeli atıldı

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2014 07:44
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
PIRIL PIRIL baskı için yeni tesisimizin temeli atıldı

AHMET TOPRAK

Arslan Güneydoğu Gaz. Mat. ve Kağıtçılık A. Ş’nin İzmir’deki yeni matbaa binasının temeli atıldı. EGE’de bugün Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Arslan Güneydoğu Gaz. Mat. ve Kağıtçılık A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Halil Arslan’ın İsveç’e giderek, bizzat kendi aldığı 18 ünite son sistem baskı makinasının kurulacağı yeni binada daha kaliteli ve daha hızlı hizmet verilecek.

DAHA HIZLI DAHA KALİTELİ

Temel atma töreninde konuşan EGE’de bugün Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Arslan Güneydoğu Gaz. Mat. ve Kağıtçılık A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Halil Arslan, son teknolojilere sahip, donanımlı makinalar ile İzmir ve çevresine daha kaliteli ve hızlı hizmet vereceklerini dile getirerek, yeni hizmet binasının hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Yaptığı konuşmada gazeteciliğe verdiği önemi vurgulayan Arslan, “Gazeteciliğe çok önem verdiğimiz için tüm yatırımlarımızı bu sektörde yapıyoruz. Diğer illerde olduğu gibi İzmir’de de gazetecilik adına yatırım yapmak bizleri mutlu ediyor. Yeni hizmet binamızda, İsveç’ten getirdiğimiz, donanımlı 18 ünite baskı makinamızla İzmir ve çevresine pırıl pırıl baskı hizmeti sunacağız. İnanıyorum ki yeni matbaamızdaki daha hızlı ve daha kaliteli hizmet sizleri memnun edecek ve gazteciliğe katkı sağlayacaktır” şeklinde konuştu.

SAATTE 35 BİN GAZETE

Toplamda 9 yüz metrekarelik alanda 2 katlı olacak olan binada; İsveç’ten temin edilen, saatte 35 bin adet gazete basma kapasitesine sahip, içerisinde son sistem teknoloji barındıran, donanımlı makinalar ile hizmet verilecek. Yeni hizmet binası, Kısık Sanayi Sitesi 2. Cad No:93 Kısıkköy-Menderes-İzmir adresinde kısa süre içerisinde hizmete başlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.