TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Serter görevi emanet etti

CHP İl Başkanı Bedri Serter, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle koltuğunu Beren Akmermer ve Karan Akmermer’e bıraktı

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2015 07:24
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Serter görevi emanet etti

ANIL YIKGEÇ

CHP İl Başkanı Bedri Serter, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle koltuğunu ilkokul ikinci sınıf öğrencisi Beren Akmermer ve Karan Akmermer’e devretti. İl Başkanı Serter, geleceğin Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı olarak yetişen çocukların elinde olduğunu söyledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yönetim kurulu olarak koltuklarını devretme kararı aldıklarını belirten CHP İl Başkanı Serter, “Bugün koltuklarımızı çocuklarımıza teslim edeceğiz. Çünkü gelecek onların elinde. Onlara bu güzel bayramda böyle bir hediyeyi vermekten dolayı çok mutluyum. Onlar da bu hediyenin ileriki yaşlarda kıymetini bilecekler. Dördü de birbirinden akıllı, pırlanta gibi ve Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı çocuklar. Böyle çocuklar yetiştirmekten dolayı anne ve babalar olarak çok mutluyuz. Bu çocuklarımızı çığ gibi büyütüyoruz. 7 Haziran’da CHP’nin iktidarıyla tekrardan daha aydın, cumhuriyetçi, Atatürkçü eğitim sistemini kazandıracağız. Buna inançla sarıldık. Bu çocuklarımızın da hazineden sebeplenmeleri için var gücümüzle çalışacağız” dedi. Serter, “Bize bugün ne emredersiniz onu yapacağız. Bugün söz sizde” diyerek sözü yeni başkanlara bıraktı.

SÖZ ÇOCUKLARIN

CHP İl Başkanı Bedri Serter’den koltuğu devralan Beren Akmermer, “Tüm çocukların gülmesi için, hak ettikleri eğitimi almaları için eğitim politikalarına ağırlık verilmesini istiyorum” dedi. CHP İl Başkanı koltuğunu Beren ile paylaşan Karan Akmermer ise, “Herkesin bayramı kutlu olsun. Bugünkü gibi herkesin hayatının mutlu ve güzel olmasını istiyorum” diye konuştu. CHP İl Sekreteri yerine gelen Ege Ulaş Peri, görüşlerini, “Atatürk’ün kurduğu cumhuriyetin tüm değerlerini korumak, onun çizdiği yoldan yürümeye devam etmek için tüm üyelerimizin çalışmasını istiyorum” diye ifade etti. CHP Kadın Kolları Başkanı olarak görevi devralan Simay Haşlamacı, “Çocuklara daha çok oynayacak alan kalsın diye yeşilin korunmasını ve beton binalar değil oyun parkları yapılsın istiyorum” diyerek bunun için çalışacağını belirtti.

Çocuklara bugünün anısına Atatürk’ün ‘Nutuk’ adlı kitabı ve kalem seti verildi. Çocuklar mazbatalarını alarak gün içinde görevlerini yapacaklarına söz verdiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.