TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mevcut yönetimle yola devam

Ege Sanayi Ticaret İhracat Merkezi Kısıkköy Metal İşleri Olağan Genel Kurul toplantısı yapılarak mevcut yönetim tekrar göreve getirildi

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2015 07:09
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Mevcut yönetimle yola devam

ÖZKAN PEKÇALIŞKAN- Ege Sanayi Ticaret İhracat Merkezi (ESTİM)’in olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Mevcut yönetim oy birliğiyle tekrar göreve getirildi. Tekrar göreve getirilen yönetimde Başkan Fahrettin Gökçüoğlu, Başkan Yardımcısı Cumhur Meydan oldu. Yönetim Kurulu Üyeleri ise Muzaffer Gezer, Yusuf Tezcoşkun, İsmail Akdan, Macit Çalım ve Şükrü Özsırma’dan oluştu.

“GELİŞME YÖNÜNDE İYİ İŞLER YAPILDI”

2014 Yılı Faaliyet Raporu’nu değerlendiren Başkan Fahrettin Gökçüoğlu, sanayi sitesinde 2014 yılında önemli çalışmalar yaptıklarına değinerek, “Ulaşım sorununu çözdük. Elektrik sorununda havai hat orta gerilim ve alçak gerilim dağıtım şebekesinin yeraltına alınması işi bitmiştir. Sitenin telefon hatları eski olduğundan sağlıklı bir internet hizmeti alınamıyor. Siteye fiberoptik kablo döşenmesi konusunda girişimlerimiz devam ediyor. Sitemizde yağmur suyu kanalları tam olarak döşenmemiştir. Bu konudaki çalışmalarımız da yeni dönemde devam edecektir. Doğalgaz konusunda da yaptığımız müracaata sözlü olarak olumsuz cevap verilmiştir. Faaliyet raporumuzda belirttiğimiz sorunların bir an evvel çözümlenmesi için takip ve çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Gelişme yönünde çok iddialı işler başarılmıştır. Sanayi bölgemiz el ele verirsek günden güne daha iyi, daha güzel yerlere, arzu ettiğimiz bir konuma gelecektir” şeklinde konuştu.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.