TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engellilerden anlamlı mesaj

İzmir Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı'nı ziyaret eden engelliler, lemurları elleriyle beslerken anlamlı mesajlar da verdi: “Hayvanlar insanlar gibi kendini beğenmişlik taslamıyor.”

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2014 07:33
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Engellilerden anlamlı mesaj

İzmir Doğal Yaşam Parkı'nı ziyaret eden engelliler, unutmayacakları bir gün geçirdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi organizasyonuyla kent genelindeki engelli iş okullarının öğrencileri, Büyükşehir Belediyesi Engelliler Merkezi'nin öğrencileri ile boccia sporcuları, Doğal Yaşam Parkı'nda çok farklı deneyimler yaşadı.

ESHOT'un tahsis ettiği 20 otobüsle Doğal Yaşam Parkı'na gelen 800'e yakın engelli, burada Doğal Yaşam Parkı görevlileri tarafından karşılandı. Görevlilerinin yakından ilgilenerek bilgi verdiği engelliler, alandaki barınakları tek tek gezerek hayvanları elleriyle beslemenin, açık alanda özgürlüklerini yaşamanın tadına vardı.

HAYVANLARI YALNIZ BIRAKMAYALIM

Lemurları elleriyle besleyen boccia sporcusu Ufuk Çakır, çok mutlu olduğunu, bir lemura dokunmanın “mükemmel bir şey” olduğunu söyledi. “Hayvanları sevmemek aptalca bir şey” diye konuşan Çakır, “Hayvanlar insanlardan daha hassas. İnsanlar gibi kendini beğenmişlik taslamıyorlar. Yetkililere sesleniyorum: Hayvanları yalnız bırakmayalım, onları devamlı destekleyelim” dedi.

Aydın Kavurucu, “Lemurlar 10 numara, hayvanları seviyorum” derken, İbrahim Kılıç da ilk kez bir lemur beslemenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Evren Mutlu ve Vedat Dinç ise lemurlarla aynı ortamda bulunmanın sevincini arkadaşlarıyla paylaştı. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.