TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gazetemiz muhabiri Avuka’ya ödül

Gazetemiz muhabirlerinden Adnan Avuka, katıldığı geleneksel yılın başarılı gazetecileri yarışmasında 4’üncü oldu

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2014 07:31
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Gazetemiz muhabiri Avuka’ya ödül

FADİME DUMLUPINAR - İlk haber, Güney Hakimiyet  ve Ege’de Bugün gazetesi Mardin il temsilcisi Adnan Avuka, Güneydoğu Gazeteciler cemiyeti geleneksel gazetecilik yarışmasından ödülle ayrıldı. Yılın başarılı gazetecilerinin çeşitli dallarda yarıştığı yarışmada ödül alan başarılı muhabirimiz Adnan Avuka’nın haberi, 49 haber içinden 4’üncü geldi.

“GENÇLERE TAŞ ÇIKARTIR”

   Mardin polis evinde verilen ödül öncesinde Vali Mustafa Taşkesen’e basına ve Mardin’e verdiği hizmetlerden dolayı ödül verilirken, muhabirimiz Adnan Avuka ödülünü cemiyet başkanı Mehmet Veysi İpek’in elinden aldı. Veysi İpek, yaptığı konuşmada, “Her yıl tertiplediğimiz yılın başarılı gazetecileri ödülü için 159 eser baş vurulmuştur. 49 haber dalında yarışan yarışmacıdan biri olan Adnan Bey de yarışmaya haber dalında katıldı. 4’üncü olan Adnan Bey, enerji dolu, 18 yaşlarındaki yeni gazetecilere taş çıkartacak kadar başarılı bir gazeteci arkadaşımızdır, doğrusu bravo” dedi.

MARDİN ÖZLEMİ ÇEKENLER İÇİN

Başta Mardin Valisi Mustafa Taşkesen olmak üzere, Türkiye Gazeteciler Fedarasyonu Genel Başkan Yardımcısı Veli Altınkaya, HaberTürk Yazarı  Muharrem Sarıkaya ve  Arslan Gazetecilik ve Matbaacılık Yönetim Kurulu Başkanı, İlk Haber, Güney Hakimiyet ve Ege’de Bugün gazeteleri imtiyaz sahibi Halil Arslan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahin tarafından Avuka’yı tebrik ederek bu başarının devamını dilediler.

Bu arada 23 Eylül 2014 tarihinde  saat 18.30 da Amasya ilinde Avuka’nın kişisel  40’ıncı fotoğraf sergisi açılacak. Sergiye herkesi davet eden Avuka, “İmkanları olmayanlar ve Mardin özlemini çekenler gelsinler Mardin’i görsünler” diye çağrı yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.