TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bucaspor'da rotasyon tuttu

PTT 1'inci Lig'de Boluspor maçında Batuhan ve Gökhan'ı kadroya almayan, Zafer, Çağlar, Erkan ve Tahacan'ı ise yedek oturtan Bucaspor Teknik direktörü Mustafa Bahadır'ın rotasyon hamlesi sonuç verdi. Zorlu deplasmandan 2-2 beraberlikle dönerek düşme potasında çıktıklarını hatırlatan Bahadır, kadrodaki değişimlerin süreceğini söyledi

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2015 08:11
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bucaspor'da rotasyon tuttu

PTT 1'inci Lig'de Boluspor maçında Batuhan ve Gökhan'ı kadroya almayan, Zafer, Çağlar, Erkan ve Tahacan'ı ise yedek oturtan Bucaspor Teknik direktörü Mustafa Bahadır'ın rotasyon hamlesi sonuç verdi. Zorlu deplasmandan 2-2 beraberlikle dönerek düşme potasında çıktıklarını hatırlatan Bahadır, kadrodaki değişimlerin süreceğini söyledi. "Memur zihniyetli futbolcuları asla oynatmam" diyen Bahadır, "Benim için isim asla önemli değil. Formanın hakkını vereni sahaya sürerim. Yaşı kaç olursa olsun bu takıma katkı yapana herkese kapım açık" diye konuştu.

Taşları yerinden oynatmanın riskli olduğunu da belirten Bahadır, "Boluspor maçında risk aldığımı kabul ediyorum. Böylesine zor bir sınavda aylarca forma giymeyen isimleri oynatmam tartışılabilir. Ancak aşının tuttuğunu söyleyebilirim. Bundan sonra da sürpriz kadroları sahaya süreceğim" şeklinde konuştu. Pazartesi günü lider Kayserispor'u konuk edeceklerini hatırlatan Bahadır, "Rakibimiz lider ve şampiyonluğa koşuyor. Asla Kayseri'den çekinmiyoruz. Gereken önlemleri alıp, 3 puanı cebimize koyacağız" dedi. (DHA/İZMİR)

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.