TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiğli’de müzik ziyafeti

Çiğli Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun verdiği konserde Çiğlili müzikseverler birbirinden güzel sanat müziği eserleri dinleyerek hoş vakit geçirdi

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2015 06:21
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Çiğli’de müzik ziyafeti

Çiğli Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun Ahmet Rasim Sabuncuoğlu şefliğinde gerçekleştirdiği konsere Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ve eşi Ergül Arslan, CHP Çiğli İlçe Yöneticileri, başkan yardımcıları ve müdürler, meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Birbirinden güzel hicaz ve kürdilihicazkar eserlerin değerli korist sanatçılar tarafından yorumlanıp seslendirildiği gecede, fasıl tadında geçen program dinleyicileri mest etti. Konserin sonunda Başkan Arslan, Şef Sabuncuoğlu’na çiçek takdim etti, Türk sanat müziği saz ve koro üyeleri ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

 “KONSERLERDE BULUŞUYORUZ”

Kültür ve sanat faaliyetleri adına her renkten müziğin Çiğlili sanatseverlerle buluşması için çalıştıklarını, düzenli aralıklarla verdikleri Türk müziği konserlerine yeni bir tanesini daha eklemenin heyecanını yaşadıklarını belirten Başkan Arslan, “Türk sanat müziği konserleri sayesinde, hayatın streslerinden uzaklaşmanızı, mutlu ve eğlenceli bir zaman geçirmenizi istiyoruz. Aynı zamanda bu yıl 3.’sünü vermenin gururu ve heyecanını yaşadığımız konserle Çiğli, kültür-sanata doysun istiyoruz. Bütün müzik alanları ayrı bir rengin, ayrı bir zevkin ifadesi olarak, böyle anlamlı gecelerde Çiğli halkını eğlenceye çağırmaya devam ediyor. Yüreğimize ve ruhumuza dokunan bu şarkılar sayesinde, hayatlarımızın sıkıntılı taraflarından bir süreliğine de olsa uzaklaşmış oluyoruz. Toplumun kültür ve sanat faaliyetleriyle desteklenmesi gerektiğine inanan bir anlayışın temsilcisi olarak, çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Çiğli ve İzmir’in sanat şehri olması adına sinema ve tiyatro gösterilerinden konserlere, seminerlerden, şenliklere kadar birçok sanatsal ve kültürel faaliyet gerçekleştiriyoruz. Halkımızın ihtiyaçlarını düşünerek birçok etkinlik ve projeyi hayata geçiriyoruz. Çiğli’de kültür-sanat geceleri bir başka yaşanır sloganımızla çıktığımız bu yolda sizler için en iyi programları hazırlamaya devam edeceğiz” dedi. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.