TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Üç hilalin altında bulunmaktan şeref duyuyorum”

Milliyetçi Hareket Partisi (), İstanbul 2.Bölge Milletvekili adayları Gaziosmanpaşa’da esnaf ziyaretinde bulundu. Programa katılan CHP ve MHP’nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çatı adayı olarak gösterdikleri MHP İstanbul 2. Bölge 1. Sıra adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, “Üç hilalli bayrağın altında bulunmaktan mutluluk ve şeref duyuyorum. MHP ile yürümekten gurur duyuyorum. Bu yürüyüş kutlu bir yürüyüş. MHP bu yürüyüş ile iktidara yürüyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2015 07:28
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Üç hilalin altında bulunmaktan şeref duyuyorum”

MHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen etkinlikte, aralarında Ekmeleddin İhsanoğlu, Celal Adan, Murat Başesgioğlu, Abdullah Andican, Özcan Pehlivanoğlu, Başbuğ Pınarbaşı, Mehmet Aslan’ın da bulunduğu İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayları Gaziosmanpaşa Meydanı’nda bir araya geldi. Adaylar MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş tarafından meydanda toplanan partililere tek tek tanıtıldı.

TEK PARTİ İKTİDARIYLA YENİ TÜRKİYE Mİ OLUR?

Ekmeletddin İhsanoğlu vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. “Üç hilalli bayrağın altında bulunmaktan mutluluk ve şeref duyuyorum” diyen İhsanoğlu şunları söyledi: “MHP ile yürümekten gurur duyuyorum. Bu yürüyüş kutlu bir yürüyüş. MHP bu yürüyüş ile iktidara yürüyor. İlk defa Türkiye'de bu kadar zaman sonra millet, 'yeter söz milletin' diyecek. 12 seneden beri yeni Türkiye'yi kuramayanlar yeni Türkiye kurma sevdasındalar. Peki, bu yeni Türkiye’nin son 12 yıldaki Türkiye'den farkı ne olacak? Tek parti iktidarı mı olacak? Tek parti iktidarıyla yeni Türkiye mi olur, yoksa çok eski Türkiye mi olur? Türkiye gerçekten yenilik istiyor. Bu yeniliği sunan MHP'dir, MHP'nin milliyetçi, muhafazakar kadrolarıdır.” (DHA/İSTANBUL)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.