TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cemiyet'ten 'Sağlık'lı İşbirliği

Sağlık Muhabirleri Derneği Ege Temsilciliği yönetimi, seçimden zaferle çıkan İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2015 07:02
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Cemiyet'ten 'Sağlık'lı İşbirliği

HALİSA TOPRAK

Sağlık Muhabirleri Derneği Ege Temsilcisi Erkan Doğan, Dernek Üyeleri Burcu Çevik Şahin ve Ayça Özgül, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen ve Yönetim Kurulu’nu ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi. Sağlık muhabirleri ve tüm gazetecilerin sağlık alanındaki sorunlarını çözmek, kaliteli sağlık haberleri üretmek için çaba gösterdiklerini belirten SMD Ege Temsilcisi Doğan,  “Derneğimizin bir diğer amacı da tüm gazeteci arkadaşlarımızın sağlıklı koşullarda çalışmasını sağlamaktır. Gazeteci arkadaşların meslek hastalıklarına yakalanmaması ve koruyucu sağlık tedbirleri konusunda cemiyetimizle her türlü işbirliğine açığız” diye konuştu. İGC Başkanı Misket Dikmen ve ekibine yeni görevlerinde başarılar dileyen Doğan, “Çatı kuruluşumuz İzmir Gazeteciler Cemiyeti'nin bünyesinde yapılacak çalışmalara üyelerimiz ile birlikte her türlü desteği vermeye hazırız” diye konuştu.

MESLEK HASTALIKLARI ÖNLENECEK

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen, Sağlık Muhabirleri ile işbirliği yapmaktan memnuniyet duyacaklarını belirterek,  “Üyelerimizin meslek hastalıklarına yakalanmaması ve sağlık kontrollerinin düzenli yapılması için çalışmalar yapacağız. Bu çalışmaları sağlık muhabirleri ile birlikte yürütmekten memnuniyet duyarız” dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.