TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eroğlu, Kocaoğlu’na cevap vermedi

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı ve Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican’ı makamında ziyaret etti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun ÇED çağrısı sorusuna kendisinin muhatabının Kocaoğlu olmadığını söyleyen Bakan Eroğlu, “Oynamasını bilmeyen gelin yerim dar dermiş” dedi

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2015 07:04
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Eroğlu, Kocaoğlu’na cevap vermedi

ÖZKAN PEKÇALIŞKAN

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı ve Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican'ı makamında ziyaret etti. AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaretinde seçim çalışmalarını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir mitingi ile ilgili konuşan Eroğlu, “İzmir İl Teşkilatımız muhteşem. İzmir için çok büyük düşünüyorlar. Şu anda en iyi çalışan teşkilat İzmir AK Parti Teşkilatı. Daha güzel, gelişmiş bir İzmir için çalışıyorlar. Bu kutsal bir vazife, ben de böyle bir ailede bulunmaktan bahtiyarım. Hep beraber İzmir için güzel işiler yapacağız. İzmir için büyük planlarımız var. Diğerlerinin böyle planları yok. İzmir'i büyütecek büyük güç AK Parti'de. AK Parti tek parti. İzmirli bu sefer İzmir'de de büyük parti yapacaktır” dedi.

Eroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun ‘Büyük Körfez Projesi’ne 2 yıldır ÇED raporu vermiyorsunuz, ‘Onlar vaat, eder biz yaparız’ diyorsunuz. Sayın bakanın seçimlerden önce ‘ÇED raporuna onay verilmesini sağlaması gerek, çünkü hiç bir eksiği yok’ şeklinde yaptığı açıklamalarına cevap vermeyerek, “Bu konuya körfez temizliği yapan müsteşar yardımcımız, şube müdürümüz cevap verir. Bizim muhatabımız Kılıçdaroğlu'dur. Oynamasını bilmeyen gelin yerim dar dermiş” dedi.

“DİĞERLERİ KONUŞUR AK PARTİ YAPAR”

İlçeleri gezip vatandaşlarla kucaklaştıklarına değinen Eroğlu, “İzmir'de bütün hizmetleri yapacağız. Bizim sloganımız da ‘Diğerleri konuşur AK Parti yapar’ Bugüne kadar 30 milyar TL iş yapıldı. İzmir'i gönülden seven Ahmet Davutoğlu ve Recep Tayyip Erdoğan var. Davutoğlu, İzmir'e geldiğinde söyledi; gönlümüzün bir parçası burada olsun, başbakanlık ofisi açalım dedi. Buraya en çok yatırım yapan 2 bakanlık var. İzmir hükümetimizden önce kenarda köşede kalmış bir kentti, çevre yolu mu vardı? Doğru düzgün havalimanı mı vardı? İzmit’te köprü yapılıyor şu an. Allah nasip ederse 2,5 saatte buraya gelebilecekler. Yollar maşallah Afyon Kaymağı gibi olmuş. Bu ayın 24'ünde Konak Tüneli açılacak. Özetle İzmir için büyük düşündüğümüzü söyledik. 626 proje ile geliyoruz. Sanayi Turizm ve gıdada muazzam bir ilerleme kaydedeceğiz. İzmir dünyada gıda üreten üst haline gelecek çok kısa bir sürede” diye konuştu.

“İZMİR’İ ŞAHA KALDIRACAĞIZ”

Eroğlu, İzmir’in turizmden yeterince istifade edemediğini belirterek, “Turizmi 12 aya yayacağız. İstihdam da artacak. Termal turizmini de ileri noktalara taşıyacağız. İzmir'i şaha kaldıracağız. İzmir, dünyanın incisi olacak. Aksini iddia eden varsa gelsin izah edeyim. Sayın Cumhurbaşkanımız arsenik çıkınca bana ‘bir el at’ dedi. Tünellere, İzmir'e temiz suyu getiren biziz. Gelecek içinde planlarımızı yaptık. Çağlayan Barajı var masada. Gelecekteki su ihtiyacı da sağlanacak. Çeşme yarım adasının su meselesi kökten çözülecek. Çeşme'de çeşmelerden memba suyu akacak. Çok ileri bir arıtma tesisi kurulacak” şeklinde konuştu.

“HERKESİ KUCAKLIYORUZ”

Eroğlu, İzmirliyi yıllardır korkutup, yaşam tarzınıza karışacaklar diye kandırdıklarını belirterek, “Biz farklılıkların zenginlik kattığını düşünüyoruz. Herkesi kucaklıyoruz. İsteyen istediğini giyer, istediği gibi gezer” dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ise bugün kendileri için çok önemli bir gün olduğuna değinerek, “Halkın oyları ile ilk kez seçilen Cumhurbaşkanımız Atatürk Stadyumunda açılış yapacak. Tüm vatandaşlarımız gibi biz de orada olacağız. Sayın Bakanımız da İzmir'de bize ağabeylik yapıyor. Kendisi İzmir için çok güzel çalışmalar yapmaya başladı. Geçen gün Haliç’i nasıl temizlediklerini kendisinden dinledik. İzmir Körfezi de çok kolay olacak, belediyenin iş yapamazlığını bir kenara bırakıp işe koyulacağız. Halkımızın her istediğinin takipçisi oluyor. Belediyenin ve bürokratlarının insiyatifine bırakılmayacak kadar İzmir bizim için önemli” diye konuştu.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.