TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bucaspor'un kulağı Tahkim'de

PTT 1'inci Lig'de sezonun en önemli maçlarından birinde pazar günü Adana Demirspor'u ağırlayacak Bucaspor, Tahkim Kurulu'ndan gelecek haberi bekliyor

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2015 07:29
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bucaspor'un kulağı Tahkim'de

Manisaspor maçındaki çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından tüm tribünleri kapatılan, Passolig turnikesi kurulmadığı için de ceza kapsamı dışındaki balkon tribününe seyirci alma şansı olmayan sarı lacivertliler, cezaya itiraz etti. Başkan Çetin Kayışlı, kapalının solundaki B2 tribünü ve skorboardun bulunduğu kale arkasının hiçbir olaya karışmadığını ifade ederek konuyu TFF'ye taşıdıklarını açıkladı.

İki tribünden de ne küfür edildiğini ne de sahaya yabancı madde atıldığını vurgulayan Başkan Kayışlı, "Yayıncı kuruluş ve güvenlik kamerasının görüntüleri eşliğinde itirazımızı yaptık. Kararın perşembe günü açıklanacağı söylendi. Eğer ceza kalkmazsa büyük haksızlığa uğramış olacağız. Adaletin yerini bulacağı inancındayız" dedi.

Öte yandan kasığındaki yırtık nedeni sezonu kapatan Erkan'dan gelen haberle sarsılan teknik ekip, Nsaliwa ile moral buldu. Sağ arka adalesinde ödem olan tecrübeli futbolcunun forma giyebileceği öğrenildi. Nsaliwa'nin Erkan'ın yokluğunda sağ bekte görev alması bekleniyor. (DHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.