TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Buca Sanat Akademisi'ne Kavuşuyor

İzmir Kumpanya Sanat Akademisi ve Sanat Kafe 1 Kasım'da açılıyor. 11  yıllık tiyatro emekçisi olan Cemal Yusuf Toprağın tarafından fikir temelleri atılan tiyatro, Buca'da İzmir Kumpanya Sanat Akademisi adı altında eğitim vermeye başlayacak

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2014 08:44
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Buca Sanat Akademisi'ne Kavuşuyor

Genel Sanat Yönetmenliğini Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölüm Mezunu İbrahim Yalçın’ın yaptığı ekibin Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanlığını da Ege Üniversitesi Gazetecilik Mezunu ve Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Basın Danışmanlığı görevinden yeni ayrılan Miray Ziylan üstlenecek.

2013 Eylül ayında sanat hayatına merhaba diyen ve 2013 - 2014 Sanat Sezonu’nda perdelerini açan ekip; sezonu 3 büyük, 1 gençlik ve 5 çocuk oyunu ile tamamladı. Toplam 57 temsille; 8550 seyirciye ulaşarak büyük bir başarı elde etti. Bu başarıyı açtıkları Sanat Akademisi ile büyüterek geniş kitlelere ulaşmak amacıyla yola çıkan ekip 3 katlı akademinin içerisinde bulunan Sanat Kafe ile de hem öğrencilerine hem de dışarıdan sanat dolu anlar yaşamak isteyen İzmirlilere hizmet verecek.

Temel Oyunculuk, Doğaçlama Tiyatro, Sinema, Kamera Önü Oyunculuk, Yaratıcı Yazarlık, Etkili Konuşma ve Diksiyon, Fotoğrafçılık, Çocuklar İçin Yaratıcı Drama ve çalışanlara özel İşten Sonra Tiyatro eğitimlerini veren sanat akademisinde her yaştan öğrenci eğitim alabilecek.

8 Kasım'da eğitimlere başlayacak olan akademide yer almak isteyen İzmirliler 0531 967 18 47 numaralı telefondan eğitimler hakkında bilgi alabilir ve ön kayıt yaptırabilir. (HABER MERKEZİ)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.