TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Efsane başkan Bornova’da ölümsüzleşti

Beşiktaş'ın efsane Başkanı Süleyman Seba, Bornova Büyük Park'ta ölümsüzleşti. Bornova Belediyesi ile Ege Beşiktaşlı İşadamları Derneği işbirliğiyle, 88 yaşında hayata gözlerini yuman Süleyman Seba'nın bank üzerinde otururken tasvir edilen heykelin açılışı yapıldı

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2015 06:57
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Efsane başkan Bornova’da ölümsüzleşti

Süleyman Seba Heykeli’nin açılış töreni büyük coşkuya sahne oldu. Açılışa CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, İzmir Vali Yardımcısı İbrahim Ballı, Bornova Kaymakamı Kadri Canan, CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, Ege Beşiktaşlı İşadamları Derneği Başkanı Kadir Alkışel ve çok sayıda sporsever vatandaş katıldı.

Açılışa katılanlar bank üzerinde otururken tasvir edilen Seba'nın heykeli önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ahmet Nur Çebi, Seba'nın 'Beşiktaş'ın lideri' olduğunu söyleyerek, "Süleyman Seba başkanımız duruşuyla, davranış ve asaletiyle tüm Türkiye'nin kalbini fethetti. Beşiktaşlı duruşunu bizlere en iyi o gösterdi. Seba'nın Türk futboluna kazandırmak için uğraştığı, mütevazılık, dostluk, efendilik ve dürüstlük gibi ilkeler her zaman ışığımız olacaktır" dedi.

BORNOVA SPORUN VE SPORCUNUN DOSTU

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da, açılışta Bornova'nın sporun ve sporcunun dostu olduğunu ifade ederek, "Süleyman Seba yaptıklarıyla, söyledikleriyle hepimizin gönlünde taht kurdu. Seba'yı Bornova'da ölümsüzleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Tüm halkımız Seba heykeline gözü gibi bakacaktır" dedi. Bornova Kaymakamı Kadri Canan, tüm kulüp başkanlarının Süleyman Seba'yı örnek alması gerektiğini söyledi.

Bornova Belediyesi, engelliler için Büyük Park'ta yapılan salıncağın da açılışını gerçekleştirdi. Özel olarak dizayn edilen salıncaklarda tüm engelli çocukların eğlenceli vakit geçireceğini söyleyen Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Beşiktaş camiası olarak her kesime karşı duyarlılığımız ön planda olacak" dedi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da destekleri için siyah-beyazlılara teşekkür ederek ilçede 10 noktada engelli salıncağı kurulduğunu bildirdi. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.